10 bin TL Android telefon önerisi

O fiyata A34 hatta 1k fazlasına S20 FE var hocam, ne A22'si?
Hocam yanlış anlamayın ama her yerde S20 Fe öneriyorsunuz. Anlıyorum donanım olarak güzel ama batarya ve ısınma sorunları da olduğunu söylemek lazım. Uzun zamandır araştırıyorum donanımı ne kadar iyi olsa da eğer bataryası yetersiz ve ısınma sorunu varsa çok da alınabilecek bir ürün değil gibi geliyor bana.

Hocam yanlış anlamayın ama her yerde S20 FE öneriyorsunuz. Anlıyorum donanım olarak güzel ama batarya ve ısınma sorunları da olduğunu söylemek lazım. Uzun zamandır araştırıyorum donanımı ne kadar iyi olsa da eğer bataryası yetersiz ve ısınma sorunu varsa çok da alınabilecek bir ürün değil gibi geliyor bana.
Onu 6 saat ekran süresi yetmeyen asosyaller düşünsün. Zaten diyoruz bataryası yoğun kullanım için yetersiz gelebilir diye.
S20 FE ısınması sorun düzeyinde değil. Soğutma bulunmayan bir cihazda normalden fazla hissettirmesi normal. Ama asla cihaza zarar verecek düzeye gelmiyor. Şahsen S20 FE'nin kamerada ve işlemcide tırnağı bile olmayacak bir cihazı sırf bataryası için tercih etmezdim.
Tercih meselesi yani.

Hele ki NotebookCheck testlerinde aynı derecelere ulasiyorlar.

Ayrıca Nanoreview'de de benzer dereceleri görüyorlar. Kabaca isinmalari arasında ciddi bir fark yok.
Screenshot_20230917_144754_Chrome.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı