A34 alın. Mediatek işlemcisi var. İşlemci olarak zaten iyi. Ekran olarak zaten en iyisi. Super Amoled ekranı var.
S20 fe al.Günlük kullanım hocam.
Hocam yanlış anlamayın ama her yerde S20 Fe öneriyorsunuz. Anlıyorum donanım olarak güzel ama batarya ve ısınma sorunları da olduğunu söylemek lazım. Uzun zamandır araştırıyorum donanımı ne kadar iyi olsa da eğer bataryası yetersiz ve ısınma sorunu varsa çok da alınabilecek bir ürün değil gibi geliyor bana.O fiyata A34 hatta 1k fazlasına S20 FE var hocam, ne A22'si?
Onu 6 saat ekran süresi yetmeyen asosyaller düşünsün. Zaten diyoruz bataryası yoğun kullanım için yetersiz gelebilir diye.Hocam yanlış anlamayın ama her yerde S20 FE öneriyorsunuz. Anlıyorum donanım olarak güzel ama batarya ve ısınma sorunları da olduğunu söylemek lazım. Uzun zamandır araştırıyorum donanımı ne kadar iyi olsa da eğer bataryası yetersiz ve ısınma sorunu varsa çok da alınabilecek bir ürün değil gibi geliyor bana.
www.notebookcheck.net
www.notebookcheck.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.