10 bin TL Android telefon önerisi

zoin

Hectopat
Dostlar elimde Samsung A20 var, üstüne katıp telefon almayi düşünüyorum. Android olması kesinlikle önemli iPhone sevmiyorum, bir de öncelikli olarak Samsung olursa sevinirim ama illa Samsung olacak diye bir şey yok.
Beni üzmeyelim fiyatını hak eden düzgün bir telefon önerir misiniz?
(Bütçeden çok çıkmayın)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben güçlü SoC ve daha iyi kamera paketini tercih ederim. Sırf güncelleme alacak diye S20 FE'nin yanında batarya harici adı geçemeyecek bir cihazı almanın bence lüzumu yok.

S20Fe 3 yıllık bir cihaz.

Her şey SoC değil genç arkadaşım.

Güncelleme meraklısı biri değilim ama 3+ yıl olmuş bir cihazı artık önermeyin bence.

@astegon onermemek için hiçbir sebep yok. 3 yaşında ama hala 1 yasinda bile olmayan orta segment cihazdan daha iyi.
S20 FE o fiyattayken A34'ü almanın lüzumu yok. Ha sen güncel diye batarya harici her yönüyle daha zayıf bir cihaz tercih edeceksen sen bilirsin.
Ve bu arada her şey SoC. Kameradan performansa kadar SoC her şeye etki ediyor. Uzun omur de dahil ve 2 tane C-A78'li D1080'in pek şansı yok gibi.

@astegon onermemek için hiçbir sebep yok. 3 yaşında ama hala 1 yasinda bile olmayan orta segment cihazdan daha iyi.
S20 FE o fiyattayken A34'ü almanın lüzumu yok. Ha sen güncel diye batarya harici her yönüyle daha zayıf bir cihaz tercih edeceksen sen bilirsin.
Ve bu arada her şey SoC. Kameradan performansa kadar SoC her şeye etki ediyor. Uzun omur de dahil ve 2 tane C-A78'li D1080'in pek şansı yok gibi.

Güzel kardeşim her şey SoC değildir. Kullanıcıların %90'ı işlemcisi güçlü cihazlardan sonuna kadar faydalanmıyor bile.

Ha eğer yarı profesyonel fotoğraf çekimleri yapan birisi ise bu arkadaşımız, ISP tarafında daha rahat etmek istiyorsa tabii ki güçlü bir SoC tercih edebilir.

Ya da mobil oyunlardan zevk alan biridir, boş zamanında çekimler yapar vs vs vs. Ha bunun için gidip Android cihaz almaz çok daha optimize bir mobil OS olan iOS 'u ve ona uygun donanımlarını tercih ederek iPhone alır.

Üst segment çok cihaz kullandım, günün sonunda bana hitap etmiyor artık çünkü o CPU ya da GPU'yu kullanmıyordum bile.

S20FE 3 yıl önce çıkmış ve bence EOL olmak üzere. Ben olsam önermem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı