10 bin TL bandı Android tablet önerisi

BYA

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba 10 bin TL civarlarında Android tablet önerebilir misiniz? Lenovo M11 almıştım fakat işlemcisi biraz güçsüz kaldı onu iade ettim. Şu sıralar Honor Pad 9'a bakıyorum. Sizin bir öneriniz var mı?

Merhaba 10 bin TL civarlarında Android tablet önerebilir misiniz? Lenovo M11 almıştım fakat işlemcisi biraz güçsüz kaldı onu iade ettim. Şu sıralar Honor Pad 9'a bakıyorum. Sizin bir öneriniz var mı?

Hocam Honor Pad 9'unda işlemcisi çok güçlü değil. Bütçe artırabilirseniz ve Google servisleri sorun çıkarmazsa MatePad 11.5 alabilirsiniz.

Samsung Galaxy Tab A9 7.499 TL alabilirsiniz. Gündelik kullanım ve çizim için yeterli.

Alınmaz, 4 GB RAM'i var.

Xiaomi Pad 6 alabilirsiniz indirimde bulursanız bütçeyi biraz aşıyor.

Samsung Galaxy Tab A9 7.499 TL alabilirsiniz. Gündelik kullanım ve çizim için yeterli.

Baktığım 2. seçenek de oydu zaten 8 GB RAM'li versiyonu fakat onun ile Honor Pad 9 arasında %20'lik bir GPU farkı var o yüzden Honor'u örnek olarak yazdım.

Hocam Honor Pad 9'unda işlemcisi çok güçlü değil. Bütçe artırabilirseniz ve Google servisleri sorun çıkarmazsa MatePad 11.5 alabilirsiniz.

Alınmaz, 4 GB RAM'i var.

Google servislerine maalesef ihtiyacım var.

Xiaomi Pad 6 alabilirsiniz indirimde bulursanız bütçeyi biraz aşıyor.

Dediğiniz tabletin satış linkini bulamadım atabilir misiniz biliyorsanız.

Casper VIA L50 alabilirsiniz ama kullanıma bağlı.

Özelllikle bir marka istiyorsanız söyleyin.

Dediğiniz tablette MediaTek G99 var G88 bana yeterli gelmemişti onunda çok farklı olacağını sanmıyorum.

Konu güncel hala önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Baktığım 2. seçenek de oydu zaten 8 GB RAM'li versiyonu fakat onun ile Honor Pad 9 arasında %20'lik bir GPU farkı var o yüzden Honor'u örnek olarak yazdım.

Google servislerine maalesef ihtiyacım var.

Dediğiniz tabletin satış linkini bulamadım atabilir misiniz biliyorsanız.

Dediğiniz tablette MediaTek G99 var G88 bana yeterli gelmemişti onunda çok farklı olacağını sanmıyorum.

Konu güncel hala önerilerinizi bekliyorum.
Honor pad 9 haricinde o fiyata alternatif yok

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı