10 bin TL bütçe ile AMD ekran kartı ve işlemci önerisi

mr.arthurmorgan

Centipat
Daha fazla  
10k bütçem var. İkinci el işlemci ve ekran kartı ne gelebilir bu fiyata? AMD olması zorunlu sebebi anakartım. Yardımcı olursanız sevinirim. 1-2 k fazla olması sorun olmaz, iyi günler.

10k bütçem var. İkinci el işlemci ve ekran kartı ne gelebilir bu fiyata? AMD olması zorunlu sebebi anakartım. Yardımcı olursanız sevinirim. 1-2 k fazla olması sorun olmaz, iyi günler.

Bütçe 1-2K esniyorsa 5600+RX6800 yapılır

Kendim aldım hocam nasıl bulunuyor. 😃
Sadece kartı 10500TL'ye almıştım en ucuzu 9000 falandı o da Amazon jp alımı mining karttı o kart ve işlemciyle beraber o fiyata hiçbir şekilde bulamazsınız.

Evet imkansız bende yeni kutusunda jelatini üstünde tertemiz kart aldım hocam. Sadece 3 ay mining de kullanılmış. 8000TL. O paraya zor bulmak.

Evet imkansız bende yeni kutusunda jelatini üstünde tertemiz kart aldım hocam. Sadece 3 ay mining de kullanılmış. 8000TL. O paraya zor bulmak.

Tertemiz 3 ay minigte kullanılmış. Çıtır hasarlı diyelim temiz kullanıldıysa FurMark'ta sorun yoksa bulunabiliyor zaten dayanıklı kartlar kolay kolay zarar görmüyor. Ama mining kartların çoğu Amazon jp alı mı? Adam nereden almış sordunuz mu 3 ay mining yaptığını nereden biliyorsunuz belki 2 yıl yaptı kgf var mıydı? Çok hilebaz düzenbaz var artık hocam ama sorun yoksa güle güle kullanın bende aldım bende bilemiyorum şimdilik temiz duruyor. 🙂

tertemiz 3 ay minigte kullanışmış. Çıtır hasarlı diyelim temiz kullanıldıysa FurMark'ta sorun yoksa bulunabiliyor zaten dayanıklı kartlar kolay kolay zarar görmüyor. Ama mining kartların çoğu Amazon jp alı mı? Adam nereden almış sordunuz mu 3 ay mining yaptığını nereden biliyorsunuz belki 2 yıl yaptı kgf var mıydı? Çok hilebaz düzenbaz var artık hocam ama sorun yoksa güle güle kullanın bende aldım bende bilemiyorum şimdilik temiz duruyor. 🙂

Hocam daha önce çok kart aldım ikinci el 6700XT olmak üzere RX 580 kaç adet aldım hatırlamıyorum bile ama. Üzerinde tek bir toz bile yok sıfır gibiydi fiziksel olarak şu an bir haftadır kullanıyorum. Hiçbir sorun sıkıntı yok. Kutusu vs kutu içeriği her şeyi tam. Satıcı Param Güvende ile satıyordu. 7000 civarı da istediğim model vardı ama çok temiz durduğu için bin lira fazla verip aldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı