10 bin TL bütçe ile AMD ekran kartı ve işlemci önerisi

Mech modeli mi Gaming X mi? Daha uyguna bulunur, ben 4.5'dan kutulu, tertemiz garanti belgesine kadar duran satıyorum ama benimki biraz fahiş fiyat.

Mining vesaire yapmadıysan pek yüksek fiyat değil aslında. Mining ürünü 4 e koyuyorlar 3500tl pazarlık yapınca.

Mech modeli mi Gaming X mi? Daha uyguna bulunur, ben 4.5'dan kutulu, tertemiz garanti belgesine kadar duran satıyorum ama benimki biraz fahiş fiyat.

Mech mi Gaming mi bilmiyorum.

Hocam sanırım senin ilana yazmıstım :D Semi ç msi gaming 4500tl abartmadıkca pazarlık olur yazıyor siz misiniz o

Son düzenleme:
Mining vesaire yapmadıysan pek yüksek fiyat değil aslında. Mining ürünü 4'e koyuyorlar 3500TL pazarlık yapınca.

Mech mi Gaming mi bilmiyorum.

Hocam sanırım senin ilana yazmıstım :D Semi ç MSI Gaming 4500TL abartmadıkca pazarlık olur yazıyor siz misiniz o

Evet benim, ben sana söyleyeyim benim fiyatım biraz fazla, biraz zorlasan 5700XT Nitro+ vs alırsın. Daha uyguna Pulse modelleri de gelir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı