mr.arthurmorgan Centipat Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #21 SEMIKAANCAKIR dedi: Mech modeli mi Gaming X mi? Daha uyguna bulunur, ben 4.5'dan kutulu, tertemiz garanti belgesine kadar duran satıyorum ama benimki biraz fahiş fiyat. Genişletmek için tıkla... Mining vesaire yapmadıysan pek yüksek fiyat değil aslında. Mining ürünü 4 e koyuyorlar 3500tl pazarlık yapınca. SEMIKAANCAKIR dedi: Mech modeli mi Gaming X mi? Daha uyguna bulunur, ben 4.5'dan kutulu, tertemiz garanti belgesine kadar duran satıyorum ama benimki biraz fahiş fiyat. Genişletmek için tıkla... Mech mi Gaming mi bilmiyorum. SEMIKAANCAKIR dedi: Mech modeli mi Gaming X mi? Daha uyguna bulunur, ben 4.5'dan kutulu, tertemiz garanti belgesine kadar duran satıyorum ama benimki biraz fahiş fiyat. Genişletmek için tıkla... Hocam sanırım senin ilana yazmıstım Semi ç msi gaming 4500tl abartmadıkca pazarlık olur yazıyor siz misiniz o Son düzenleme: 7 Ağustos 2024
SEMIKAANCAKIR dedi: Mech modeli mi Gaming X mi? Daha uyguna bulunur, ben 4.5'dan kutulu, tertemiz garanti belgesine kadar duran satıyorum ama benimki biraz fahiş fiyat. Genişletmek için tıkla... Mining vesaire yapmadıysan pek yüksek fiyat değil aslında. Mining ürünü 4 e koyuyorlar 3500tl pazarlık yapınca. SEMIKAANCAKIR dedi: Mech modeli mi Gaming X mi? Daha uyguna bulunur, ben 4.5'dan kutulu, tertemiz garanti belgesine kadar duran satıyorum ama benimki biraz fahiş fiyat. Genişletmek için tıkla... Mech mi Gaming mi bilmiyorum. SEMIKAANCAKIR dedi: Mech modeli mi Gaming X mi? Daha uyguna bulunur, ben 4.5'dan kutulu, tertemiz garanti belgesine kadar duran satıyorum ama benimki biraz fahiş fiyat. Genişletmek için tıkla... Hocam sanırım senin ilana yazmıstım Semi ç msi gaming 4500tl abartmadıkca pazarlık olur yazıyor siz misiniz o
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.224 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #22 mr.arthurmorgan dedi: Mining vesaire yapmadıysan pek yüksek fiyat değil aslında. Mining ürünü 4'e koyuyorlar 3500TL pazarlık yapınca. Mech mi Gaming mi bilmiyorum. Hocam sanırım senin ilana yazmıstım Semi ç MSI Gaming 4500TL abartmadıkca pazarlık olur yazıyor siz misiniz o Genişletmek için tıkla... Evet benim, ben sana söyleyeyim benim fiyatım biraz fazla, biraz zorlasan 5700XT Nitro+ vs alırsın. Daha uyguna Pulse modelleri de gelir.
mr.arthurmorgan dedi: Mining vesaire yapmadıysan pek yüksek fiyat değil aslında. Mining ürünü 4'e koyuyorlar 3500TL pazarlık yapınca. Mech mi Gaming mi bilmiyorum. Hocam sanırım senin ilana yazmıstım Semi ç MSI Gaming 4500TL abartmadıkca pazarlık olur yazıyor siz misiniz o Genişletmek için tıkla... Evet benim, ben sana söyleyeyim benim fiyatım biraz fazla, biraz zorlasan 5700XT Nitro+ vs alırsın. Daha uyguna Pulse modelleri de gelir.