Stok yok şu anda![]()
Ürünün stoku yok. Alamaz.
Ben baktığımda muhtemelen 1 tane kalmıştı. O da sipariş edilmiş belli ki. APU sistemlere bakabilir.
Stok yok şu anda![]()
Ürünün stoku yok. Alamaz.
500gb yeterli olur psu 500w yapılabilir ramler şu daha mantıklıHocam ben şöyle bir sistem yaptım:
Ryzen 5 5600g
MSI B450m A pro max
Kio exceria 1tb M2 ssd
(2x)Hikivison 8GB 3200 MHz RAM
400w aerocool psu
BitFenix Apollo kasa
Toplmada 9740 TL yapıyor ileride bütçeniz olursa PSU değiştirip iyi bir ekran kartı takarsınız.
Bütçeniz varsa PSUyu daha iyi bir şey almanızı öneririm bu arada
Attığım sistemden sadece 300 lira ucuz ve anakartı asrock SSD si de 500gb PSU da 50w daha az aynı bütçeye yine aynı ayarda bir sistemde toplarım apu hazır sistem alınmaz hepsi kazık. SSD nin ne kadar yeteceğine de alacak arkadaş kendisi karar verir.500gb yeterli olur psu 500w yapılabilir ramler şu daha mantıklı
İslemci tray yerine fanlı alınabilir hazır sistem olarak bir seçenek:![]()
Team T-Force Vulcan Tuf Gaming Alliance 16 Gb( 2x8gb) 3200 Mhz Cl16 Ddr4 Gaming Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Team T-Force Vulcan Tuf Gaming Alliance 16 Gb( 2x8gb) 3200 Mhz Cl16 Ddr4 Gaming Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Team T-Force Vulcan Tuf Gaming Alliance 16 Gb( 2x8gb) 3200 Mhz Cl16 Ddr4 Gaming Ram özelliklerini incele, 1.029,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Teknobiyotik Okula Dönüş - AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz, 16GB Ram, 512GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }www.teknobiyotik.com
Yalan atıyor da olabilir, çok gördüm böylelerini. Bir şey yapar yapar, sonra hep bir arkadaşları olur, bilmez falan. Ama tabii doğru söylüyor da olabilir.Hocam bilmiyormuş arkadaş, olur öyle şeyler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.