ofo44
Femtopat
Daha fazla
Selamlar arkadaşlar, 10 bin civarı tabletlere bakıyordum. Şunları buldum, şöyle notlar aldım. Sizlerin de tavsiye ve yorumlarını istiyorum. İki tane tablet alınacaksa, o kadar uygun ve iyi olmalı ama "ucuz etin yahnisi" durumu da olmamalı:
- Lenovo Idea Tab Pro ZAE50038TR 128 GB 12.7"
İşlemci çok iyi, malzeme kalitesi de iyi, kalem var ama ekran parlaklığı az. Garanti Türkiye'de ne kadar iyi bilmiyorum. - Apple iPad A16 Wi-Fi 128GB Gümüş
İşlemci güzel, malzeme kalitesi güzel, ekran güzel, garanti sıkıntısı yaşanmaz. Öğrenci indirimi ile fiyat ne kadar oluyor bakmak lazım, kalem yok. - Apple iPad 10. Nesil 64 GB 10.9 Wi-Fi Mavi
Üstteki Apple tabletin neredeyse aynısı, işlemcisi daha düşük, kalem yok. - POCO Pad 256 GB 8 GB RAM
Fiyatına göre ekran ve işlemci fena değil, garanti sorun olmaz diye düşünüyorum, kalem yok. - Samsung Galaxy Tab S10 FE SM-X520 Gri 128 GB 10.9"
POCO ile benzer ama ekranı daha iyi, işlemci bir tık daha kötü. Garanti sorun olmaz diye düşünüyorum, kalem var. - Xiaomi Redmi Pad Pro 8 GB 256 GB 12.1"
POCO Pad ile aynı fiyat, biraz daha ucuz, kalem yok. - Xiaomi Redmi Pad 2 Yeşil 256 GB 11"
Fiyatına göre iyi, ekranı fena değil, işlemci diğerlerine göre 2 tık düşük, kalem yok. - Samsung Galaxy Tab S6 Lite SM-P620 128 GB 10.4" Yeşil
Redmi Pad 2 ile yakın fiyat ama RAM düşük, işlemci aynı sayılır, kalem var.