10 bin TL civarı tablet önerisi

ofo44

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar, 10 bin civarı tabletlere bakıyordum. Şunları buldum, şöyle notlar aldım. Sizlerin de tavsiye ve yorumlarını istiyorum. İki tane tablet alınacaksa, o kadar uygun ve iyi olmalı ama "ucuz etin yahnisi" durumu da olmamalı:
  1. Lenovo Idea Tab Pro ZAE50038TR 128 GB 12.7"
    İşlemci çok iyi, malzeme kalitesi de iyi, kalem var ama ekran parlaklığı az. Garanti Türkiye'de ne kadar iyi bilmiyorum.
  2. Apple iPad A16 Wi-Fi 128GB Gümüş
    İşlemci güzel, malzeme kalitesi güzel, ekran güzel, garanti sıkıntısı yaşanmaz. Öğrenci indirimi ile fiyat ne kadar oluyor bakmak lazım, kalem yok.
  3. Apple iPad 10. Nesil 64 GB 10.9 Wi-Fi Mavi
    Üstteki Apple tabletin neredeyse aynısı, işlemcisi daha düşük, kalem yok.
  4. POCO Pad 256 GB 8 GB RAM
    Fiyatına göre ekran ve işlemci fena değil, garanti sorun olmaz diye düşünüyorum, kalem yok.
  5. Samsung Galaxy Tab S10 FE SM-X520 Gri 128 GB 10.9"
    POCO ile benzer ama ekranı daha iyi, işlemci bir tık daha kötü. Garanti sorun olmaz diye düşünüyorum, kalem var.
  6. Xiaomi Redmi Pad Pro 8 GB 256 GB 12.1"
    POCO Pad ile aynı fiyat, biraz daha ucuz, kalem yok.
  7. Xiaomi Redmi Pad 2 Yeşil 256 GB 11"
    Fiyatına göre iyi, ekranı fena değil, işlemci diğerlerine göre 2 tık düşük, kalem yok.
  8. Samsung Galaxy Tab S6 Lite SM-P620 128 GB 10.4" Yeşil
    Redmi Pad 2 ile yakın fiyat ama RAM düşük, işlemci aynı sayılır, kalem var.
ÖNEMLİ NOT: Kalem olması + puan!

Selamlar arkadaşlar, 10 bin civarı tabletlere bakıyordum. Şunları buldum, şöyle notlar aldım. Sizlerin de tavsiye ve yorumlarını istiyorum. İki tane tablet alınacaksa, o kadar uygun ve iyi olmalı ama "ucuz etin yahnisi" durumu da olmamalı:
  1. Lenovo Idea Tab Pro ZAE50038TR 128 GB 12.7"
    İşlemci çok iyi, malzeme kalitesi de iyi, kalem var ama ekran parlaklığı az. Garanti Türkiye'de ne kadar iyi bilmiyorum.
  2. Apple iPad A16 Wi-Fi 128GB Gümüş
    İşlemci güzel, malzeme kalitesi güzel, ekran güzel, garanti sıkıntısı yaşanmaz. Öğrenci indirimi ile fiyat ne kadar oluyor bakmak lazım, kalem yok.
  3. Apple iPad 10. Nesil 64 GB 10.9 Wi-Fi Mavi
    Üstteki Apple tabletin neredeyse aynısı, işlemcisi daha düşük, kalem yok.
  4. POCO Pad 256 GB 8 GB RAM
    Fiyatına göre ekran ve işlemci fena değil, garanti sorun olmaz diye düşünüyorum, kalem yok.
  5. Samsung Galaxy Tab S10 FE SM-X520 Gri 128 GB 10.9"
    POCO ile benzer ama ekranı daha iyi, işlemci bir tık daha kötü. Garanti sorun olmaz diye düşünüyorum, kalem var.
  6. Xiaomi Redmi Pad Pro 8 GB 256 GB 12.1"
    POCO Pad ile aynı fiyat, biraz daha ucuz, kalem yok.
  7. Xiaomi Redmi Pad 2 Yeşil 256 GB 11"
    Fiyatına göre iyi, ekranı fena değil, işlemci diğerlerine göre 2 tık düşük, kalem yok.
  8. Samsung Galaxy Tab S6 Lite SM-P620 128 GB 10.4" Yeşil
    Redmi Pad 2 ile yakın fiyat ama RAM düşük, işlemci aynı sayılır, kalem var.
önemli not: kalem olması + puan!

Ne aldınız hocam ben de araştırıyorum da.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı