10 bin TL civarı YKS öğrencisi için tablet önerisi

Samsung s7FE ye 4 GB RAM ve Android olduğu için yanaşmamıştım. Hem eski bir tablet olduğundan 2 3 sene ömrü kalmıştır diye düşünmüştüm. O yüzden IPad'e yönelmiştim üniversitede de iyi olacağı için. Hangisini önerirsiniz sonuç olarak iPad 9 Samsung s7FE Huawei MatePad 11?

MatePad 11 ikisinden de iyi ama Google desteği olmadığı için önermem. Bende Tab S7 FE var memnunum ama aşırı performans beklentin varsa tatmin etmeyebilir. iPad 9 daha performanslıdır ama onun da eksiği eski görünüm ve kalemini ayrı almak zorunda olman.

Herkese teşekkürler iPad 9 almaya karar verdim.
Ancak pt.coma güvenemedim açıkçası Amazon'dan almaya karar verdim ama aklıma takılan bir soru var. Amazon'da Apple Türkiye garantisi var değil mi? Sayfanın hiçbir yerinde bulamadım da garanti hakkında bir şeyi o yüzden sordum.
Kalemi de MediaMarkt'dan almayı düşünüyorum.
Başka ucuz yollu kalem öneriniz varsa bekliyorum. Teşekkürler.

Herkese merhaba. Başlıktan da anlaşılacağı gibi 11. sınıfı bitirdim ve 12. sınıfa geçeceğim. YKS'ye çalışmak için ve arada dizi film (Netflix Amazon Prime Disney Plus kullanacağım) izlemek için tablet almayı düşünüyorum. YKS çalışmasında YouTube'dan ders videosu izlemek arada bir Zoom'dan derse katılmak arada bir PDF'ten soru çözmek olacak bundan dolayı kalemli bir tablet arıyorum.
Düşündüğüm tabletler: iPad 9. nesil, Samsung Galaxy Tab s7FE, Huawei MatePad 11 2023 ve Huawei MatePad 11.5 (yeni çıkacak sanırım Huawei'in kendi sitesinde vardı o yüzden yazdım)
Bütçem 10000 TL civarında olduğu için Huawei MatePad 11'e yakınım.
Üniversite için de kullanmak istiyorum o yüzden 4 5 sene kadar götürebilecek bir şey arıyorum.
Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
S7 FE.

Huawei tarafında 11.5, 11’den hem daha iyi hem daha ucuz.

Ipad kalemiyle falan derken bütçeni aşar. Önerim S7 FE.

Herkese teşekkürler iPad 9 almaya karar verdim.
Ancak pt.coma güvenemedim açıkçası Amazon'dan almaya karar verdim ama aklıma takılan bir soru var. Amazon'da Apple Türkiye garantisi var değil mi? Sayfanın hiçbir yerinde bulamadım da garanti hakkında bir şeyi o yüzden sordum.
Kalemi de MediaMarkt'dan almayı düşünüyorum.
Başka ucuz yollu kalem öneriniz varsa bekliyorum. Teşekkürler.
Amazon’da satılan avuç içi reddi stylus kalemi alın hocam. İdareten onu kullanırsınız.

Bütçem 15000 TL civarına çıktı da bu bütçede ne onerirsiniz? iPad 10u düşünmüştüm o fiyatta ancak ondan da emin olamadım.

Bütçem 15000 TL civarına çıktı da bu bütçede ne onerirsiniz? iPad 10u düşünmüştüm o fiyatta ancak ondan da emin olamadım.
Bence şöyle düşünün, şimdi tüm bütçenizi zorlayıp 5-6 sene gidecek bir şey almaya çalışmaktansa, 7200'e MatePad 11.5 alın, en kötü 3 sene sonra satar yine benzer bütçede bir şeyler alırsınız, böylece totalde 6 yılı daha konforlu geçirirsiniz.

Huawei'nin kendi sitesinde 8000 TL'nin üzerine 300 TL sepet indirimi + 500 TL kupon indirimi var. A500MP115CPS Kupon kodu da bu. Anlattığınız kullanımlar zaten öyle abartı bir tablet istemiyor.

15 civarına da Samsung S8 var sanıyorum. Ona da bakın değer mi diye. MatePad Air var 13'e ama aradaki 6000 TL fiyat farkına sıradan öğrenci kullanımı için pek değmez gibi gelmişti bana açıkçası.

Herkese merhaba. Başlıktan da anlaşılacağı gibi 11. sınıfı bitirdim ve 12. sınıfa geçeceğim. YKS'ye çalışmak için ve arada dizi film (Netflix Amazon Prime Disney Plus kullanacağım) izlemek için tablet almayı düşünüyorum. YKS çalışmasında YouTube'dan ders videosu izlemek arada bir Zoom'dan derse katılmak arada bir PDF'ten soru çözmek olacak bundan dolayı kalemli bir tablet arıyorum.
Düşündüğüm tabletler: iPad 9. nesil, Samsung Galaxy Tab s7FE, Huawei MatePad 11 2023 ve Huawei MatePad 11.5 (yeni çıkacak sanırım Huawei'in kendi sitesinde vardı o yüzden yazdım)
Bütçem 10000 TL civarında olduğu için Huawei MatePad 11'e yakınım.
Üniversite için de kullanmak istiyorum o yüzden 4 5 sene kadar götürebilecek bir şey arıyorum.
Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

iPad 9. nesil alın pozitif teknolojiydi galiba tam hatırlamıyorum kuzenim oradan öğrenci belgesi ile iPad 9. nesil 64 GB + pencil almıştı uyguna geliyor oradan alabilirsiniz.

En iyisi bütçeniz iPad 9. Nesil'e yetiyorsa başka tablet almayın.

Ben memnunum,Pt den almıştım apple pencil ve İpad 9’u,64 GB olmasına rağmen gayet yeterliydi benim için ki,cod mobile ve dbd var ekstradan.Sadece ekranı tab s8 vs ye göre küçük geliyor,Goodnotes‘da aldın mı tadından yenmez.

Honor pad 8 4 GB 128 GB Wi-Fi 12" başka almana gerek yok bence 2 tane aldım yeni gerçi her aldığımda 1 hafta ara ile 1000 TL arttı fiyatı fiyatına göre en iyi cihaz şu an 6000 TL.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı