10 bin TL iPhone önerisi

20 bin TL açtırma fiyatı var.
Hocam Pasaport kaydı yaptırmayacaksınız ki. 4 Ay Fiziksel SIM + 4 Ay E-SIM şeklinde kullanacaksınız. Boşta kalan 4 Ay da telefoncuya gideceksiniz. Geçici kayıt yaptıracaksınız. Yapan yerler var. Birisinden duydum 500 Liraya yaptırmıştı. Diyelim olmadı, çok eski bir iPhone bulacaksınız. iPhone 6 gibi. Aynı iCloud hesabını gireceksiniz. Aramalar, internet vs. iPhone 13 cihazına gelecek. Bu dediğim boşta kalan 4 ay için olacak. Diğer 8 ay zaten rahat bir şekilde kullanacaksın. Gidipte o paraya bilmem kaç senelik güncelleme desteği bitmiş cihazı almanı kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Hocam iPhone 6 var açılmıyor onu hallederizde her 4 ayda değişikliğe uğramak biraz uğraştırıcı ve saçma.

Hocam iPhone 6 var açılmıyor onu hallederizde her 4 ayda değişikliğe uğramak biraz uğraştırıcı ve saçma.
Hocam çok uğraştırıcı değil. Telefoncuya bırak onlar bile halleder. Ben E-SIM’e geçtim. Telefoncuya verdim onlar 2 saatte hallettiler. Gidipte iPhone 13 almak varken XS mi alacaksınız? Satmaya kalkacağınız zaman çok zor satarsınız. Çünkğ o cihazların desteği kesildi. Saçmalık bir durumda görmüyorum.

Yurt dışı cihazı satmak dahamı kolay? iPhone 11 in bile ikinci el piyasası hala akıyor.

Yurt dışı cihazı satmak dahamı kolay? iPhone 11 in bile ikinci el piyasası hala akıyor.
Aldığın telefoncuya satarsın. Sahibindende de satarsın. Veya diyelim 13 aldın. İlerde adama dersin ki 15’e geçeceğim. Direkt takas olacağı için senin için daha iyi olur. Adam iyi fiyata alır o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…