10 bin TL iPhone önerisi

20 bin TL açtırma fiyatı var.
Hocam Pasaport kaydı yaptırmayacaksınız ki. 4 Ay Fiziksel SIM + 4 Ay E-SIM şeklinde kullanacaksınız. Boşta kalan 4 Ay da telefoncuya gideceksiniz. Geçici kayıt yaptıracaksınız. Yapan yerler var. Birisinden duydum 500 Liraya yaptırmıştı. Diyelim olmadı, çok eski bir iPhone bulacaksınız. iPhone 6 gibi. Aynı iCloud hesabını gireceksiniz. Aramalar, internet vs. iPhone 13 cihazına gelecek. Bu dediğim boşta kalan 4 ay için olacak. Diğer 8 ay zaten rahat bir şekilde kullanacaksın. Gidipte o paraya bilmem kaç senelik güncelleme desteği bitmiş cihazı almanı kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Hocam pasaport kaydı yaptırmayacaksınız ki. 4 ay fiziksel SIM + 4 ay e-SIM şeklinde kullanacaksınız. Boşta kalan 4 ay da telefoncuya gideceksiniz. Geçici kayıt yaptıracaksınız. Yapan yerler var. Birisinden duydum 500 liraya yaptırmıştı. Diyelim olmadı, çok eski bir iPhone bulacaksınız. iPhone 6 gibi. Aynı iCloud hesabını gireceksiniz. Aramalar, internet vs. iPhone 13 cihazına gelecek. Bu dediğim boşta kalan 4 ay için olacak. Diğer 8 ay zaten rahat bir şekilde kullanacaksın. Gidip de o paraya bilmem kaç senelik güncelleme desteği bitmiş cihazı almanı kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Hocam iPhone 6 var açılmıyor onu hallederizde her 4 ayda değişikliğe uğramak biraz uğraştırıcı ve saçma.

Hocam iPhone 6 var açılmıyor onu hallederizde her 4 ayda değişikliğe uğramak biraz uğraştırıcı ve saçma.
Hocam çok uğraştırıcı değil. Telefoncuya bırak onlar bile halleder. Ben E-SIM’e geçtim. Telefoncuya verdim onlar 2 saatte hallettiler. Gidipte iPhone 13 almak varken XS mi alacaksınız? Satmaya kalkacağınız zaman çok zor satarsınız. Çünkğ o cihazların desteği kesildi. Saçmalık bir durumda görmüyorum.

Hocam çok uğraştırıcı değil. Telefoncuya bırak onlar bile halleder. Ben E-SIM’e geçtim. Telefoncuya verdim onlar 2 saatte hallettiler. Gidipte iPhone 13 almak varken XS mi alacaksınız? Satmaya kalkacağınız zaman çok zor satarsınız. Çünkğ o cihazların desteği kesildi. Saçmalık bir durumda görmüyorum.
Yurt dışı cihazı satmak dahamı kolay? iPhone 11 in bile ikinci el piyasası hala akıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00