alacağım zaten 16 gb ben de 2k güzel olur diye düşündüm ama hem yüksek Hz hem 2k monitör ya bulamadım ya da aşırı pahalıydı eğer önerirseniz memnun olurum9060 XT alacaksanız 16 GB alın 2K oynayın ona görede önerebilirim.
Bu monitör beklentilerinizi karşılar Hz konusunda da sıkıntınız olmaz fazla Hz istiyorsanız bütçe çıkmanız gerekecek.Bu monitör gayet iyi.alacağım zaten 16 gb ben de 2k güzel olur diye düşündüm ama hem yüksek Hz hem 2k monitör ya bulamadım ya da aşırı pahalıydı eğer önerirseniz memnun olurum
Bütçe çıkarsanız bu monitör güzeldir 32 inç veya 27 kararınıza göre.Bu monitör beklentilerinizi karşılar Hz konusunda da sıkıntınız olmaz fazla Hz istiyorsanız bütçe çıkmanız gerekecek.Bu monitör gayet iyi.
Dell G2724D 27 inç 165Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör
2560 x 1440 QHD çözünürlüğe ve 3 tarafı ultra ince çerçeveye sahip 27″ Fast IPS panel sayesinde oyunun derinliklerine inin.www.gaming.gen.tr
Dell monitör gerçekten güzele benziyor sanırım onu seçeceğim teşekkürlerBu monitör beklentilerinizi karşılar Hz konusunda da sıkıntınız olmaz fazla Hz istiyorsanız bütçe çıkmanız gerekecek.Bu monitör gayet iyi.
Dell G2724D 27 inç 165Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör
2560 x 1440 QHD çözünürlüğe ve 3 tarafı ultra ince çerçeveye sahip 27″ Fast IPS panel sayesinde oyunun derinliklerine inin.www.gaming.gen.tr
Bütçe çıkarsanız bu monitör güzeldir 32 inç veya 27 kararınıza göre.
Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ben teşekkür ederimDell monitör gerçekten güzele benziyor sanırım onu seçeceğim teşekkürler
Dell monitör gerçekten güzele benziyor sanırım onu seçeceğim teşekkürler
2K olması daha mantıklı olmazmıydı?Kotu bir monitor suan icin. Kullanılan panelde revizyona gidildigi ve kontrast oraninin cok dustugu soyleniyor. FPS oynadigin icin bu modele bak.
evet önerdiğiniz model de güzelmiş ancak 240 Hz üstü pek de gerekli değil espor derecesinde oynamıyorum ayrıca en fazla 1-2 yıl oynayıp kardeşime devredeceğim bu yüzden 2k 240Hz monitör beni cezbetti yine de öneriniz için teşekkür ederim.Kotu bir monitor suan icin. Kullanılan panelde revizyona gidildigi ve kontrast oraninin cok dustugu soyleniyor. FPS oynadigin icin bu modele bak.
Olmazsa buda olabilir.evet önerdiğiniz model de güzelmiş ancak 240 Hz üstü pek de gerekli değil espor derecesinde oynamıyorum ayrıca en fazla 1-2 yıl oynayıp kardeşime devredeceğim bu yüzden 2k 240Hz monitör beni cezbetti yine de öneriniz için teşekkür ederim.
2K olması daha mantıklı olmazmıydı?
evet önerdiğiniz model de güzelmiş ancak 240 Hz üstü pek de gerekli değil espor derecesinde oynamıyorum ayrıca en fazla 1-2 yıl oynayıp kardeşime devredeceğim bu yüzden 2k 240Hz monitör beni cezbetti yine de öneriniz için teşekkür ederim.
Bi yandan doğru.Attığınız monitör alınabilir.9060XT ancak giris seviyesi performans sunar 2K'da. 1080P icin daha uygun bir kart.
VA olarak başarılı monitörmüdür bilmiyorum FPS oyunu oynanılacağı için.9060XT ancak giris seviyesi performans sunar 2K'da. 1080P icin daha uygun bir kart.
25G3ZM alın o halde. Tabii 2K 240Hz'den kastiniz G65B ise mukemmel bir monitor. Her ne kadar 9060XT icin 2K'yı ilk secim olarak onermesemde kesinlikle alinir.
AOC 25G3ZM 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 25G3ZM 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 25G3ZM 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com