10 bin TL monitör önerisi

9060 XT alacaksanız 16 GB alın 2K oynayın ona görede önerebilirim.
alacağım zaten 16 gb ben de 2k güzel olur diye düşündüm ama hem yüksek Hz hem 2k monitör ya bulamadım ya da aşırı pahalıydı eğer önerirseniz memnun olurum

alacağım zaten 16 gb ben de 2k güzel olur diye düşündüm ama hem yüksek Hz hem 2k monitör ya bulamadım ya da aşırı pahalıydı eğer önerirseniz memnun olurum
Bu monitör beklentilerinizi karşılar Hz konusunda da sıkıntınız olmaz fazla Hz istiyorsanız bütçe çıkmanız gerekecek.Bu monitör gayet iyi.

Bütçe çıkarsanız bu monitör güzeldir 32 inç veya 27 kararınıza göre.

Dell monitör gerçekten güzele benziyor sanırım onu seçeceğim teşekkürler

evet önerdiğiniz model de güzelmiş ancak 240 Hz üstü pek de gerekli değil espor derecesinde oynamıyorum ayrıca en fazla 1-2 yıl oynayıp kardeşime devredeceğim bu yüzden 2k 240Hz monitör beni cezbetti yine de öneriniz için teşekkür ederim.

2K olması daha mantıklı olmazmıydı?

9060XT ancak giris seviyesi performans sunar 2K'da. 1080P icin daha uygun bir kart.

25G3ZM alın o halde. Tabii 2K 240Hz'den kastiniz G65B ise mukemmel bir monitor. Her ne kadar 9060XT icin 2K'yı ilk secim olarak onermesemde kesinlikle alinir.

9060XT ancak giris seviyesi performans sunar 2K'da. 1080P icin daha uygun bir kart.
Bi yandan doğru.Attığınız monitör alınabilir.

VA olarak başarılı monitörmüdür bilmiyorum FPS oyunu oynanılacağı için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…