10 bin TL monitör önerisi

Bi yandan doğru.Attığınız monitör alınabilir.

Amac monitor hızı ve rekabetci oyunlsr ise evet, 25G3ZM genel kullanim icin cok daha mantikli ama.

Bi yandan doğru.Attığınız monitör alınabilir.

VA olarak başarılı monitörmüdür bilmiyorum FPS oyunu oynanılacağı için.

Evet basarili hocam gayet, harkeet performansi gayet iyi ve black smearing performansı basarili. Overdrive ayari medium'da gayet iyi, ufak bir overshoot sorun olmayacaksa strong moduda tercih edilebilir. %137 sRGB ve 3300:1 kontrast veriyie mukemmel dogrulukta doygun renkler verir.

Renk gamutu ve UFO testi:

Screenshot_20250801_135322_YouTube (1).jpg
25G3ZM-pursuit-photos (2).jpeg

Profesyonel incelemeci tarafindan onaylı ve önerilen bir model.

Bir diğer inceleme:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

9060XT ancak giris seviyesi performans sunar 2K'da. 1080P icin daha uygun bir kart.

25G3ZM alın o halde. Tabii 2K 240Hz'den kastiniz G65B ise mukemmel bir monitor. Her ne kadar 9060XT icin 2K'yı ilk secim olarak onermesemde kesinlikle alinir.

240 Hz’i yanlış yazmışım kusura bakmayın birden fazla modele arka arkaya bakınca beyin yanabiliyor Ranchen’in attığı 2k 165Hz Dell monitörü kastediyordum. Ekran kartı olarak kesin 9060 xt değil 5060 ti da alabilirim. 2K isteme sebebim hikayeli oyun da oynayacağım için biraz görüntüye önem vermek de istiyorum ancak olmazsa olmazım değil 165 Hz ile 240 Hz deneyimlerimde aşırı diyebileceğim bir fark yoktu ancak biraz daha araştıracağım. Attığınız model de aklıma yattı.

iki modeli de araştırdım ikisinde de bir sorun yok gibi gözüküyor ancak KTC 180 Hz olmasına rağmen daha ucuz sebebi ne olabilir?

240 Hz’i yanlış yazmışım kusura bakmayın birden fazla modele arka arkaya bakınca beyin yanabiliyor Ranchen’in attığı 2k 165Hz Dell monitörü kastediyordum. Ekran kartı olarak kesin 9060 xt değil 5060 ti da alabilirim. 2K isteme sebebim hikayeli oyun da oynayacağım için biraz görüntüye önem vermek de istiyorum ancak olmazsa olmazım değil 165 Hz ile 240 Hz deneyimlerimde aşırı diyebileceğim bir fark yoktu ancak biraz daha araştıracağım. Attığınız model de aklıma yattı.

O halde Dell yerine buna bakın. Panel kalitesi cok daha iyi. Oxide TFT panel kullaniyor, bilesenleri daha ust seviye. Kontrast orani ve renk gamutu daha basarili. Prime saticisindan almanizi onermem.

O halde Dell yerine buna bakın. Panel kalitesi cok daha iyi. Oxide TFT panel kullaniyor, bilesenleri daha ust seviye. Kontrast orani ve renk gamutu daha basarili. Prime saticisindan almanizi onermem.

Evet bu monitör gayet güzel gözüküyor ancak forumda ölü/sıkışmış piksel sorunu yaşayanlar olmuş daha önce hiç böyle bir şey deneyimlemediğim için eğer olursa rahatsız eder mi bilemiyorum sizin düşünceniz nedir? ayrıca cs gibi oyunları 4:3 olarak veya 1080p oynayacağım 27 inç monitörlerde 1080pnin iyi durmadığını söylüyorlar ben monitör olarak televizyon kullandığım için kesinlikle daha iyi bir görüntü alırım ancak 27 inç 1080pde bir sorun oluşturur mu?

Evet bu monitör gayet güzel gözüküyor ancak forumda ölü/sıkışmış piksel sorunu yaşayanlar olmuş daha önce hiç böyle bir şey deneyimlemediğim için eğer olursa rahatsız eder mi bilemiyorum sizin düşünceniz nedir? ayrıca cs gibi oyunları 4:3 olarak veya 1080p oynayacağım 27 inç monitörlerde 1080pnin iyi durmadığını söylüyorlar ben monitör olarak televizyon kullandığım için kesinlikle daha iyi bir görüntü alırım ancak 27 inç 1080pde bir sorun oluşturur mu?

1080P 27 inc PPI orani dusuk olacagi icin goruntu kalitesi anlaminda uzer ozellikle belli bir yakinliktan sonra pixelleri sayarsiniz, 25 inç üst sınır diyebiliriz 1080P için. 25G3ZM karma oyun kullanımı için en iyi seçenek olur.

R27QE ise desiginiz gibi olu pixel konusunda siksyet olan br monitor ancak olu pixel cikarsada degisim yapmak zorunda magazalar. THH'ye göre 1 tane bile ölü pixel kusur sayildigi icin degisin yaparsinz cikarsa bile. 2K monitorlerse evet dediginiz gibi 1080P'ye bölünemiyor bu yuzden hos bir goruntu olmuyor.

1080P 27 inc PPI orani dusuk olacagi icin goruntu kalitesi anlaminda uzer ozellikle belli bir yakinliktan sonra pixelleri sayarsiniz, 25 inç üst sınır diyebiliriz 1080P için. 25G3ZM karma oyun kullanımı için en iyi seçenek olur.

R27QE ise desiginiz gibi olu pixel konusunda siksyet olan br monitor ancak olu pixel cikarsada degisim yapmak zorunda magazalar. THH'ye göre 1 tane bile ölü pixel kusur sayildigi icin degisin yaparsinz cikarsa bile. 2K monitorlerse evet dediginiz gibi 1080P'ye bölünemiyor bu yuzden hos bir goruntu olmuyor.
hocam ben cs 1.6cıyım ve bu oyunda genelde 800x600 çözünürlükte oynuyoruz yani piksel saymak çok sorun olmaz gibi bana ancak dediğim gibi deneyimlemediğim için pişman olur muyum tam kestiremiyorum zaten fps oyunları dışında 2k kullanmayı düşünüyorum 1080p neredeyse hiç kullanmam gibi R27QE uygun mudur bu kullanım için?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı