İyi akşamlar arkadaşlar, çok uzun bir süredir koltuk almayı planlıyorum ama asla anlayamadığım bir şey var. Farklı markalardaki çeşitli koltuklara bakıyorum çoğunda her şey aynı gözüküyor (özellik açısından) fakat fiyatları değişiklik gösteriyor. Böyle olmasından ötürü işin içinden bir türlü çıkamadım sizden ricam uzun ömürlü olacağını düşündüğünüz aşırı rahat olan ki rahatlık önemli açıkçası benim için, bu tarz önerebileceğiniz koltuk varsa çok sevinirim. Deri koltuk istemiyorum.
Şimdiden teşekkür ederim. (bakmış olduğum her koltuğun yorumlarına göz attım bir kısım iyi olduğu söylüyor bir kısım kötü olduğu söylüyor bu da muallakta bırakıyor insanı.)
Bakmış olduğum bir kaç model:
www.hawkchair.com
www.hawkchair.com
www.xdrive.com.tr
www.xdrive.com.tr
Bütçe: 10k.
180 cm - 85 kgyim.
Şimdiden teşekkür ederim. (bakmış olduğum her koltuğun yorumlarına göz attım bir kısım iyi olduğu söylüyor bir kısım kötü olduğu söylüyor bu da muallakta bırakıyor insanı.)
Bakmış olduğum bir kaç model:

Future Black Kumaş Oyuncu Koltuğu
Future Black Kumaş Oyuncu Koltuğu Kumaş Oyuncu Koltuğu, Deri Oyuncu Koltuğu, Oyuncu Koltuğu, Oyuncu Koltuğu Modelleri, En İyi Oyuncu Koltuğu, Gamer Koltuk, Gaming Koltuk, Gamer Koltuğu, Oyun Koltuğu, Hawk Oyun Koltuğu, Hawk Gaming Chair, oyuncu koltuğu, en iyi oyuncu koltuğu, kaliteli oyuncu koltuğu

Fame Amethyst Kumaş Oyuncu Koltuğu
Fame Amethyst Kumaş Oyuncu Koltuğu Kumaş Oyuncu Koltuğu, Deri Oyuncu Koltuğu, Oyuncu Koltuğu, Oyuncu Koltuğu Modelleri, En İyi Oyuncu Koltuğu, Gamer Koltuk, Gaming Koltuk, Gamer Koltuğu, Oyun Koltuğu, Hawk Oyun Koltuğu, Hawk Gaming Chair, oyuncu koltuğu, en iyi oyuncu koltuğu, kaliteli oyuncu...

xDrive Anka Professional Gaming Chair Fabric Gray
xDrive Anka Professional Gaming Chair offers an unforgettable experience for those who spend long hours in the gaming and business world. The Anka gaming chair combines comfort and outstanding performance, promising you a perfect experience.

xDrive 15 PLUS Professional Gaming Chair Grey Fabric
xDrive 15-Pack professional gaming chair, Experience xDrive gaming chairs designed to keep you comfortable for long hours at work and at play. Find out more now.

Bütçe: 10k.
180 cm - 85 kgyim.
Son düzenleme: