10 Bin TL PC önerisi

rowls14

Centipat
- Sistem Montaj Hizmeti
- AMD Ryzen 5 3600X 3.8GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci MPK
- ASUS PRIME B450M-A 4400MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 VGA DVI HDMI mATX ANAKART
- 2 Adet x GSKILL 8GB Ripjaws V Siyah 3200MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram
- ASUS ROG STRIX Radeon RX 5700 XT OC 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
- THERMALTAKE Commander G33 ARGB Tempered Glass 750W 80+ USB 3.0 Mid Tower Kasa
- TOSHIBA OCZ 960GB TR200 SATA 3.0 2.5" SSD (555MB Okuma / 540MB Yazma)

İyi günler. 3 güne kalmaz bir PC topluyorum, uzun ömürlü olmasını istiyorum şöyle 3-4 senelik. Yukarıdaki PC 10.224 TL yapıyor acaba oyunlar da performansı nasıldır? Ekran kartıyla ilgili şikayetler alıyordum acaba sorunları geçti mi, önerir misiniz? Bir de ekstra bir soğutucu almam lazım mı bu PC'ye yoksa böyle iyi mi?

Rog Strix modeli sorunlu 5700 XT'de. Nitro+, Pulse veya Gaming X tercih edin. 3600XT işlemcisi yakın zamanda çıkıyor, onu tercih edin. TR200 kronik sorunlu. QVO veya Evo tercih edin. O anakart o sisteme düşük kalmış. En azından B450M-S2H alın.
SAPPHIRE Radeon RX 5700 XT NITRO+ SE 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı | ITOPYA
erkan kartını bu yapsam.
SSD yi de bu uygun olur mu ?
hocam bence bir işlemci soğutucusu alın, 3600x güçlü bir işlemci ve stok soğutucu olarak aslında wraith prism'i hakediyor. soğutucuya ayırabileceginiz bütçe ne kadar?
11.000 TL ye tamamlayabilirim en son.

Evet ancak o depolama size yetecek mi? Yanına 1TB veya 2TB HDD eklemelisiniz bence. Oyunlar artık depolama canavarı. Bu arada RAM'leri Dual Kit alın. En iyi uyumluluk için.
Onu alıcam HDD 2TB lik. Soğutucu alacağım için ram'lere fazla yüklenemiyorum. Bunları düzeltirsem iyi fps alır mıyım tüm oyunlar da?

SAPPHIRE Radeon RX 5700 XT NITRO+ SE 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı | ITOPYA
erkan kartını bu yapsam.
SSD yi de bu uygun olur mu ?

11.000 TL ye tamamlayabilirim en son.
hocam yaklaşık bi 150-200 tl fazla koyarak Corsair a500 yada noctua dh-d15 alabilirsiniz tabi bu soğutucular çok güçlü ve boyut bakımından büyük olduğu için abartı kaçabilir sizin için bu yüzden coolor master hyper 212, Arctic freezer esports 34 duo, cooler master ma610p gibi alternatiflerede yonelebilirsiniz

hocam yaklaşık bi 150-200 tl fazla koyarak Corsair a500 yada noctua dh-d15 alabilirsiniz tabi bu soğutucular çok güçlü ve boyut bakımından büyük olduğu için abartı kaçabilir sizin için bu yüzden coolor master hyper 212, Arctic freezer esports 34 duo, cooler master ma610p gibi alternatiflerede yonelebilirsiniz
Görüntüye hiç takılmam bana performans lazım. RGB siz simsiyah bir PC olsun bana fark etmez yeter ki oyunlar da kasma donma olmasın. Büyük yada küçük boyutlar beni rahatsız etmez.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı