10 bin TL RTX ekran kartı önerisi

Bütçe
10 bin TL
2. el almam hocam kullanılmış sonuçta.

Tabii kendi düşüncen ama, zaten bütçen kısıtlı. Bu fiyata alacağın bir RX 6600 var. Ve AMD istemiyorsun. RX 6600'ümü 2. el, 4 ay mining yapılmış kfg tam olarak aldım. Tam 1 yıl oldu ve 1 kez garantiye göndermedim, sorun çıkmadı. Ön yargıları geç bence.

Ha bir de monitörüm zaten 60 Hz yani 200 FPS almama falan gerek yok 60 70 FPS alsam yeter.
Tamam da ileride yeni monitör geçersen ne olacak?

Dostlar arkadaş RTX bir ekran kartı önerisi istiyor, sizler AMD atıyorsunuz. Bu ekran kartına bakabilirsiniz hocam NVIDIA kanadında daha iyisi alınmaz zaten. Belki ASUS falan bulabilirsin 12 GB.

Buna bu kadar verilmez. İlla NVIDIA istiyorsa yapacak bir şey yok ama bu butceyle RX 6700 XT Sapphire alabilir.

Buna bu kadar verilmez. İlla NVIDIA istiyorsa yapacak bir şey yok ama bu butceyle RX 6700 XT Sapphire alabilir.

Bende AMD'den başı yanan biri olarak arkadaşa hak verebiliyorum, 3060 12 GB varyasyonları tercih edilebilir. Markayı ucuz olması bakımından attım, ASUS vb o fiyatta bulunabiliyordu.

Bende AMD'den başı yanan biri olarak arkadaşa hak verebiliyorum, 3060 12 GB varyasyonları tercih edilebilir. Markayı ucuz olması bakımından attım, ASUS vb o fiyatta bulunabiliyordu.

6700 XT ile 3060 rakip bile değiller. Daha iyisi varken daha kötüsünü NVIDIA diye almak mantiksiz. İs icin aliyorsa bir şey diyemem. Onerdiginiz kart bu bütçe icin NVIDIA sart oldugundan dogru ama bu pahali ve NVIDIA harici daha iyi alternatif oldugunu degistirmiyor.

3060 12 GB tamamen saçmalık. Sırf XX60 serisi çok satıyor diye çıktı. 3060 12 GB belleği dolduramaz. 10.000 TL bütçesi var, 3060 almak mı mantıklı? Yoksa 6700XT, 6750XT mi? 6000 serisinde tekrar eden bir sorun yok hocam. Sırf NVIDIA olsun diye 3060 alınırsa 1-2 yıla pişman olunur.

6700 XT ile 3060 rakip bile değiller. Daha iyisi varken daha kötüsünü NVIDIA diye almak mantiksiz. İs icin aliyorsa bir şey diyemem. Onerdiginiz kart bu bütçe icin NVIDIA sart oldugundan dogru ama bu pahali ve NVIDIA harici daha iyi alternatif oldugunu degistirmiyor.

AMD önce bir stabil driver yapabilirse evet tercih edilebilir, sırf FPS diye AMD alıp çöküntüler yaşamak can sıkıcı. Kendim RX5600XT kullanıyorum 1 ayda 1 driver çöküntüsü yaşayıp yeni bir driver sürümü aramaya koyuluyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı