2. el almam hocam kullanılmış sonuçta.
6000 serisinde AMD iyice toparladı kendini. Daha ucuza 3050'nin 2 katı olan 6600 varken alınmaz.
Tamam da ileride yeni monitör geçersen ne olacak?Ha bir de monitörüm zaten 60 Hz yani 200 FPS almama falan gerek yok 60 70 FPS alsam yeter.
Masaüstünde böyle bir şey olmaz. Kabloyu ekran kartına takıyorsanız ekran kartı kullanılır.
Dostlar arkadaş RTX bir ekran kartı önerisi istiyor, sizler AMD atıyorsunuz. Bu ekran kartına bakabilirsiniz hocam NVIDIA kanadında daha iyisi alınmaz zaten. Belki ASUS falan bulabilirsin 12 GB.
Buna bu kadar verilmez. İlla NVIDIA istiyorsa yapacak bir şey yok ama bu butceyle RX 6700 XT Sapphire alabilir.
Bende AMD'den başı yanan biri olarak arkadaşa hak verebiliyorum, 3060 12 GB varyasyonları tercih edilebilir. Markayı ucuz olması bakımından attım, ASUS vb o fiyatta bulunabiliyordu.
Bende AMD'den başı yanan biri olarak arkadaşa hak verebiliyorum, 3060 12 GB varyasyonları tercih edilebilir. Markayı ucuz olması bakımından attım, ASUS vb o fiyatta bulunabiliyordu.
6700 XT ile 3060 rakip bile değiller. Daha iyisi varken daha kötüsünü NVIDIA diye almak mantiksiz. İs icin aliyorsa bir şey diyemem. Onerdiginiz kart bu bütçe icin NVIDIA sart oldugundan dogru ama bu pahali ve NVIDIA harici daha iyi alternatif oldugunu degistirmiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.