10 bin TL telefon önerisi

Bütçe
10000

yasuomu

Decapat
Daha fazla  
Ben genelde dışarı oluyorum ve şu an iPhone 6 s Plus var ve şarjı çok hızlı bitiyor falan eski bir telefon ve sorunları var. Ben yeni telefon almak istiyorum fakat genellikle dışarıda oyun oynar Instagram'da gezer bir şeyler izlerim ve şarjının biraz uzun gitmesini istiyorum. Şu anki iPhone 6 telefon 30dakikada bitiyor neredeyse.

Ben genelde dışarı oluyorum ve şu an iPhone 6 s Plus var ve şarjı çok hızlı bitiyor falan eski bir telefon ve sorunları var. Ben yeni telefon almak istiyorum fakat genellikle dışarıda oyun oynar Instagram'da gezer bir şeyler izlerim ve şarjının biraz uzun gitmesini istiyorum. Şu anki iPhone 6 telefon 30dakikada bitiyor neredeyse.
6000mah batarya var şarj konusunda sorun yaşamazsın
Bütçe artarsa;

Xiaomi Redmi Note 8 Pro Duos 6 GB 128 GB (İthalatçı Garantili) Siyah 128 GB Fiyatları ve Özellikleri Bence alınabilecek en mantıklı telefon.

Bütçe artarsa;
Bu daha iyi tavsiye evet.

Bütçe artarsa;
başka önerileriniz var mıdır acaba
Note 12 Pro , Note 13 Pro kesinlikle önermiyorum. Note 13 Pro Plus 5G alınabilir. Onun haricinde Redmi Note 10 Pro şiddetle tavsiye ediyorum.

Note 12 Pro, Note 13 Pro kesinlikle önermiyorum. Note 13 Pro Plus 5G alınabilir. Onun haricinde Redmi Note 10 Pro şiddetle tavsiye ediyorum.

Peki POCO F4 nasıl fiyatı biraz 5bin TL gibi fazla ama oyun, şarjının uzun süre dayanması gibi şeyler.

Son düzenleme:

Peki POCO F4 nasıl fiyatı biraz 5bin TL gibi fazla ama oyun, şarjının uzun süre dayanması gibi şeyler.
Eğer 5G senin için sorun değilse note 10 pro alabilirsin. Biraz daha ucuza 8.5K gibi fiyata da Note 11S var. Tabii karar senin.

Poco F4'ü bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı