10 bin TL telefon önerisi

cankurt225

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. Oyun falan oynamam. Kamerasının iyi olmasını isterim. 4K veya 2K'ya çok gerek yok. Custom ROM atabilirim. Bol bol okuma yapacağım kaliteli ekran istiyorum. Hem parlaklık olarak hem çözünürlük olarak hem görünüş olarak. Batarya da önemli benim için. Genel olarak space desk ile PC'ye ikinci ekran olarak bağlayacağım ve saatlerce çalışacağım. Bu yüzden boyutunun büyük olması güzel bir şey ama özellikle buna bakmıyorum. Bazı araştırmalarıma göre aşağıya birkaç telefon bırakacağım sizin önerilerinizi de bekliyorum.

Samsung M34 (çok önerildiğini gördüm ama tasarım olarak beğenmiyorum.)
Redmi Note serisi (11, 12s) nedense bu telefonlar pek beğenilmiyor ama bu bandında daha iyisini göremedim.
Realme 11 (özelliklerini beğendim ama bunu da kimse önermiyor.)

Aradığım özellikleri yeterince anlatabildiğini düşünüyorum. Telefonun kendi sistemi beni çok ilgilendirmiyor. Donanım önemli. Teşekkürler önerilleriniz için.

Selamlar. Oyun falan oynamam. Kamerasının iyi olmasını isterim. 4K veya 2K'ya çok gerek yok. Custom ROM atabilirim. Bol bol okuma yapacağım kaliteli ekran istiyorum. Hem parlaklık olarak hem çözünürlük olarak hem görünüş olarak. Batarya da önemli benim için. Genel olarak space desk ile PC'ye ikinci ekran olarak bağlayacağım ve saatlerce çalışacağım. Bu yüzden boyutunun büyük olması güzel bir şey ama özellikle buna bakmıyorum. Bazı araştırmalarıma göre aşağıya birkaç telefon bırakacağım sizin önerilerinizi de bekliyorum.

Samsung M34 (çok önerildiğini gördüm ama tasarım olarak beğenmiyorum.)
Redmi Note serisi (11, 12s) nedense bu telefonlar pek beğenilmiyor ama bu bandında daha iyisini göremedim.
Realme 11 (özelliklerini beğendim ama bunu da kimse önermiyor.)

Aradığım özellikleri yeterince anlatabildiğini düşünüyorum. Telefonun kendi sistemi beni çok ilgilendirmiyor. Donanım önemli. Teşekkürler önerilleriniz için.
bu fiyata en iyi m34 var fakat bütçeyi biraz arttırabilirim derseniz note 12 pro 5g gayet güzel telefon.

Sanırım redmi note 12 pro için bütçemi artırmaya çalışacağım. 13 nasıl sizce?
redmi note 12 pro güzel bir telefon almanızı öneririm. Galiba redmi note 13 den bahsediyorsunuz. Onu almak yerine note 12 pro alın daha iyi.

Bu bütçede A25 en mantıklı seçim olur. Ekran olarak bütçesine göre oldukça iyi. Bataryası da üzmez. Arada fotoğraf çekerim derseniz de belli bir oranda tatmin eder.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı