cankurt225
Hectopat
Daha fazla
Selamlar. Oyun falan oynamam. Kamerasının iyi olmasını isterim. 4K veya 2K'ya çok gerek yok. Custom ROM atabilirim. Bol bol okuma yapacağım kaliteli ekran istiyorum. Hem parlaklık olarak hem çözünürlük olarak hem görünüş olarak. Batarya da önemli benim için. Genel olarak space desk ile PC'ye ikinci ekran olarak bağlayacağım ve saatlerce çalışacağım. Bu yüzden boyutunun büyük olması güzel bir şey ama özellikle buna bakmıyorum. Bazı araştırmalarıma göre aşağıya birkaç telefon bırakacağım sizin önerilerinizi de bekliyorum.
Samsung M34 (çok önerildiğini gördüm ama tasarım olarak beğenmiyorum.)
Redmi Note serisi (11, 12s) nedense bu telefonlar pek beğenilmiyor ama bu bandında daha iyisini göremedim.
Realme 11 (özelliklerini beğendim ama bunu da kimse önermiyor.)
Aradığım özellikleri yeterince anlatabildiğini düşünüyorum. Telefonun kendi sistemi beni çok ilgilendirmiyor. Donanım önemli. Teşekkürler önerilleriniz için.
Samsung M34 (çok önerildiğini gördüm ama tasarım olarak beğenmiyorum.)
Redmi Note serisi (11, 12s) nedense bu telefonlar pek beğenilmiyor ama bu bandında daha iyisini göremedim.
Realme 11 (özelliklerini beğendim ama bunu da kimse önermiyor.)
Aradığım özellikleri yeterince anlatabildiğini düşünüyorum. Telefonun kendi sistemi beni çok ilgilendirmiyor. Donanım önemli. Teşekkürler önerilleriniz için.