10 bin TL telefon tavsiyesi

Bütçe
10000 TL
POCO X3 Pro'nun ekranından çekinmene gerek yok IPS ekranlar içinde gayet iyi bir ekrana sahip eski AMOLED ekranlardan iyi yani amiral gemisi AMOLED ekranlardan iyi değildir tabii ki de ama önceliğin oyunmuş zaten bu paraya da bu telefon öne çıkıyor.
Dostum Note 10 Pro aldım. Açıkçası PUBG Mobile performansı beni tatmin etmedi. İşlemcisi zayıf kalmış, gaming bir işlemcinin böyle bir performans sergileyeceğini düşünmüyordum. PUBG Mobile dışında hiçbir oyunda kasmıyor, ayrıca oyun dışındaki konularda da mükemmel bir telefon.
 
Dostum Note 10 Pro aldım. Açıkçası PUBG Mobile performansı beni tatmin etmedi. İşlemcisi zayıf kalmış, ki zaten gaming bir işlemcinin böyle bir performans sergileyeceğini düşünmüyordum. PUBG Mobile dışında hiçbir oyunda kasmıyor, ayrıca oyun dışındaki konularda da mükemmel bir telefon.
Pubg Mobile için 45FPS kilidi var. Ondan dolayı öyle.
 
Dostum Note 10 Pro aldım. Açıkçası PUBG Mobile performansı beni tatmin etmedi. İşlemcisi zayıf kalmış, Gaming bir işlemcinin böyle bir performans sergileyeceğini düşünmüyordum. PUBG Mobile dışında hiçbir oyunda kasmıyor, ayrıca oyun dışındaki konularda da mükemmel bir telefon.

Hayırlı olsun o cihaz da güzel diye biliyorum güle güle kullanın.
 

Geri
Yukarı