10 bin TL toplama kasa önerisi

Anakartı asus tuf b450 plus yaparsan daha iyi olur ileride 32GB RAM'e yükseltebilirsin.
Hocam o PC'deki SSD kronik sorunlu. Onun haricinde alınabilir.

.

.

.

.

.

.

600TL kalıyor Windows'a. OEM ya da Retail Key almayacağınıza emin misiniz?

Her yıl Windows değiştirmek istemiyorum OEM vs kullanmayı düşünmüyorum.

İtopya rezaleti çok fazla forumda bir sürü konu var.

Hocam o PC'deki SSD kronik sorunlu. Onun haricinde alınabilir.
M.2 SSD seçenekleri mevcut linkte.
@332005 şuna bakar mısınız?

Win 10 Pro OEM KEY
15 TL key:

Son düzenleme:
M.2 SSD seçenekleri mevcut linkte.
@332005 şuna bakar mısınız?

Win 10 Pro OEM Key.
15 TL Key:

2 Linkde çok amatör hazırlanmış ve OEM Key'lerin patlama vs ihtimali var gerçek Windows'da yok. O yüzden orijinal almak istiyorum. Ayrıca 1500 TL çok da pahalı değil çünkü Avrupa'da yaşıyorum kuzenime göndereceğim oradanda bana gelecek.

.

.

.

.

.

.

600TL kalıyor Windows'a. OEM ya da Retail Key almayacağınıza emin misiniz?
Kasa biraz küçük kalıyor gibi geldi bana. Boşluk kalmayacak şekilde sığacak kasaya. HDD hakkında ise sorunlu diye duydum.

2 Linkde çok amatör hazırlanmış ve OEM Key'lerin patlama vs ihtimali var gerçek Windows'da yok. O yüzden orijinal almak istiyorum. Ayrıca 1500 TL çok da pahalı değil çünkü Avrupa'da yaşıyorum kuzenime göndereceğim oradanda bana gelecek.
Keyleri 2 saniye aratıp koyduğum için olabilir. Kasayı nasıl buldunuz? anakart yetersiz midir? ram yetersiz midir? aam.. palit asus veya sapphire değil hmm olmamış. Hmm 4 fan var 5 fan neden yok yahu(!)

Intel:

AMD:

Key'leri 2 saniye aratıp koyduğum için olabilir. Kasayı nasıl buldunuz? Anakart yetersiz midir? RAM yetersiz midir? Aam. Palit ASUS veya Sapphire değil HMM olmamış. HMM 4 fan var 5 fan neden yok yahu(!)

Anlamadıysan anlatayım Windows Key (orijinal) benim için 100 Euro gibi bir fiyatta benim için zaten fiyatı uygunken neden risk alıp sorun oluşabilme ihtimali olan birşeyi alayım ki.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı