10 bin TL'ye 2.el ekran kartı önerisi

• Konuyu başlatan wWalsh
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 35
  • Görüntüleme 185
Bütçe
10000
Bende XFX olduğu için illallah ettirdi bana, geçiçi olarak aldım. DLSS ile kesinlikle daha alınabilir oluyor ama 8 GB kartlardan uzak dur.

TLOU'yu dona dona oynadım.
İki kartı da kullandım 6700xt kullandım inan bana 3700 normali bile faha iyi performans veriyordu 8gb olmasına rağmen 6700xt den daha iyiydi ama 6800 için bişey diyemem bunlar kaslı kartlar.

İki kartı da kullandım 6700XT kullandım inan bana 3700 normali bile faha iyi pergorman veriyordu 8 GB olmasına rağmen 6700XT'den daha iyiydi ama 6800 için bir şey diyemem bunlar kaslı kartlar.

DLSS ile evet ama saf güçte 6700 XT daha performanslı.

DLSS ile evet ama saf güçte 6700 XT daha performanslı.
Üzgünüm 4 saat içinde yayımlanmış

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Üzgünüm 4 saat içinde yayımlanmış

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Kapak mı oldum şimdi 😃. 6700 XT'yi 3 sene önce kullanmaya başladım. O zamanlar araştırdığımda 3070 dengi diyorlardı. Bakmış mıydım hatırlamıyorum gerçi yemişler o zaman beni.

@Iwatani Naofumi senide yemişler galiba.

Kapak mı oldum şimdi 😃. 6700 XT'yi 3 sene önce kullanmaya başladım. O zamanlar araştırdığımda 3070 dengi diyorlardı. Bakmış mıydım hatırlamıyorum gerçi yemişler o zaman beni.

@Iwatani Naofumi seni de yemişler galiba.

Estf hocam ama 8 GB VRAM var diye herkes kaçıyor ama bu kartlar kendinden OCli VRAM kendisini aşıyor zaten 😂😂

Üzgünüm 4 saat içinde yayımlanmış.

VRAM açısından sıkıntılı bir kart, 12 GB kart alabilıyorken 8 GB'a bakmam.

İdarelik alacaksan tamam ama bak 8 GB kart cidden problem. Geçen TLOU part 2 girdim VRAM yüzünden FPS arada 10'a düşüyor bir şeyler oluyor drop giriyor. VRAM darboğazı oluyordu.
Hocam darboğaz öyle olmaz FPS düşer kendi kendine 10 FPS ye düşmez ama karar alıcının ben 6700xt kötü demiyorum ama 3070 ile kiyaslanmaması gerekiyor diyorum 6800 ü alsın yaslansin en iyisi öyle :)

Hocam darboğaz öyle olmaz FPS düşer kendi kendine 10 FPS'ye düşmez ama karar alıcının ben 6700XT kötü demiyorum ama 3070 ile kiyaslanmaması gerekiyor diyorum 6800'ü alsın yaslansin en iyisi öyle :)

Hayır bayağı VRAM darboğazı oluyor grafikleri köklediğim için. Anlık FPS 5 oluyor 5 saniye sonra düzeliyor, ne deniyor bilmiyorum ona.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı