10 bin TL'ye 2.el ekran kartı önerisi

• Konuyu başlatan wWalsh
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 35
  • Görüntüleme 185
Bütçe
10000
Hayır bayağı VRAM darboğazı oluyor grafikleri köklediğim için. Anlık FPS 5 oluyor 5 saniye sonra düzeliyor, ne deniyor bilmiyorum ona.
Doğrudur hocam ben öyle hiç yaşamadım genelde oc özelliği olmayan kartlar ramden destek alırlar oc özelliği olanda biraz FPS düşmesi ile kendi vramlerine genişletme sağlar diye biliyorum ama donma da yapmışda olabilir dediğim gibi 6800 alınabilir bir Kart 3070 e kıyasla çok daha önde 6700 alacakdada VRAM için alabilir FPS oyunları için 3070 veya ti tercihi sunarım ben hikaye için 6700.yerine de 6800xt önerebilirim

İdarelik alacaksan tamam ama bak 8 GB kart cidden problem. Geçen TLOU part 2 girdim VRAM yüzünden FPS arada 10'a düşüyor bir şeyler oluyor drop giriyor. VRAM darboğazı oluyordu.

Ayni karti kullanıyorum. Bahsettigin oyunda problem yasamadim. Bir texture ayarini High'a dusurdum o kadar.

Ayni karti kullanıyorum. Bahsettigin oyunda problem yasamadim. Bir texture ayarini High'a dusurdum o kadar.

Benim sistemim zaten biraz problemli bunu söylemedim ama eğer idarelik alınmayacaksa 8 GB kart almam yine de. Ben oynadığım oyundan da hiçbir şey anlamadım DLSS ile hallederiz diyordum dediğim olay oluyor, droplar falan giriyordu. Textureyi high yaptım kapalı alanlarda çok güzel olsa da açık alanlarda hem görüntü bozuluyordu hem de FPS çok düşüyordu. Çözemedim bende öyle oynadım 😔.

ETS asetto BeamNG türü oyunlar oynucayacağım.

ETS, asetto oynuyorum. Bu tarz oyunlar için alınabilir, asettoda da görüntü bozuluyor bende ama o benimle alakalı yüksek ihtimalle.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı