10 bin TL'ye 240 Hz monitör önerisi

Bütçe
10.000 TL
AOC tarafında ghosting sorunu yaşayacağızı sanmıyorum. Aynı monitörün emsal modellerini kullandım, sorun yaşamadım. Bu monitöre de bakabilirsiniz.
Amazon'dan ürün almak diğerlerine göre daha avatajlı diyebilirim.

Hocam AMD ekran kartı kullanıyorum da AMD Freesync destekliyor mu bu model?

Bu monitör de hoşuma gitti açıkçası. Tasarım anlamında sade ve şık görünüyor. Özelliklerine baktığımda da olması gereken her şeyi görüyorum. Yorumlarda olumlu gelmiş. Aklımda bulunduracağım.

Evet destekliyor. Bu monitör Amazon'da 8098TL, kargo parası ekleyerek alırsanız yarın teslim ediliyor.
Alırsam amazondan alırım zaten hocam çok daha ucuza geliyor. Teknolojik anlamda da donanımlı görünüyor, sadece standını pek beğenemedim onun haricinde güzel duruyor.

Alırsam amazondan alırım zaten hocam çok daha ucuza geliyor. Teknolojik anlamda da donanımlı görünüyor, sadece standını pek beğenemedim onun haricinde güzel duruyor.
Evet yükseklik ayarında bazı modellere göre daha yukarıda kalıyor.

Evet yükseklik ayarında bazı modellere göre daha yukarıda kalıyor.
Tercihimi Dell, AOC ve Odyssey modelleri arasından yapacağım sanırım ama Odyssey AMD Freesync desteklemiyor sanırım bu yüzden onu elemek durumunda kalacağım. Gelecek odaklı düşünürsek iki tarafın teknolojilerini de desteklemesi daha iyi olacaktır. Bahsettiğiniz AOC monitör her yerde önerilmiş ve beğenilmiş, onu alacağım muhtemelen. Asansör var ancak pivot yok anladığım kadarıyla ama asansör yeterli zaten benim için.

Hocam bu model neden bu kadar ucuz acaba?

AOC monitörde pivot ayarı mevcut. Attığınız Asus monitörde pivot ve yükseklik ayarı yok.

Tamamdır hocam AOC'u sepete ekledim. Maaş yattığı gibi alıyorum :d Teşekkür ederim yardımınız için.
Şimdiden hayırlı olsun hocam. Dell olan Amazon'da satılsaydı tercih edilebilirdi ama Amazon extra güven veriyor. Sorun çıksa bile ki sanmıyorum doğrudan değişimini yaparlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…