10 bin TL'ye 240 Hz monitör önerisi

Bütçe
10.000 TL
Tekrardan baktım. Monitörleri de ufaktan bi araştırdım genel anlamda beğenilen monitörlermiş. Sadece tasarım açısından Odyssey'i daha hoş buldum. Aralarında aman aman özellik farkı var mıdır acaba? Ghosting sorunu yaşayanlar vesaire gördüm AOC tarafında, emin olamadım pek.
AOC tarafında ghosting sorunu yaşayacağızı sanmıyorum. Aynı monitörün emsal modellerini kullandım, sorun yaşamadım. Bu monitöre de bakabilirsiniz.
Amazon'dan ürün almak diğerlerine göre daha avatajlı diyebilirim.

Öncelikle VA panel almanızı önermem. Sonuçta profesyonel olarak bu işi yapmıyorsunuz. Ki farklı amaçlarınızda illa ki olacaktır ( Film , hikaye tabanlı oyunlar v.b şeyler. )
240 Hz bütçenize uygun olarak AOC monitörler ön plana çıkıyor. Ve sizde biliyorsunuz ki teknoloji bir şans işidir. Fakat AOC monitörlerin yeterince kaliteli olduğunu düşünüyorum.
AOC 23.8" 24G2ZU 240Hz 0.5ms 2xHDMI DP IPS FHD Freesync Premium ve G-Sync Gaming Monitör | ITOPYA
Yeterli olur sizin için.
Hocam AMD ekran kartı kullanıyorum da AMD Freesync destekliyor mu bu model?

AOC tarafında ghosting sorunu yaşayacağızı sanmıyorum. Aynı monitörün emsal modellerini kullandım, sorun yaşamadım. Bu monitöre de bakabilirsiniz.
Amazon'dan ürün almak diğerlerine göre daha avatajlı diyebilirim.
Bu monitör de hoşuma gitti açıkçası. Tasarım anlamında sade ve şık görünüyor. Özelliklerine baktığımda da olması gereken her şeyi görüyorum. Yorumlarda olumlu gelmiş. Aklımda bulunduracağım.

Evet destekliyor. Bu monitör Amazon'da 8098TL, kargo parası ekleyerek alırsanız yarın teslim ediliyor.
Alırsam amazondan alırım zaten hocam çok daha ucuza geliyor. Teknolojik anlamda da donanımlı görünüyor, sadece standını pek beğenemedim onun haricinde güzel duruyor.

Evet yükseklik ayarında bazı modellere göre daha yukarıda kalıyor.
Tercihimi Dell, AOC ve Odyssey modelleri arasından yapacağım sanırım ama Odyssey AMD Freesync desteklemiyor sanırım bu yüzden onu elemek durumunda kalacağım. Gelecek odaklı düşünürsek iki tarafın teknolojilerini de desteklemesi daha iyi olacaktır. Bahsettiğiniz AOC monitör her yerde önerilmiş ve beğenilmiş, onu alacağım muhtemelen. Asansör var ancak pivot yok anladığım kadarıyla ama asansör yeterli zaten benim için.

Hocam bu model neden bu kadar ucuz acaba?

Tercihimi Dell, AOC ve Odyssey modelleri arasından yapacağım sanırım ama Odyssey AMD Freesync desteklemiyor sanırım bu yüzden onu elemek durumunda kalacağım. Gelecek odaklı düşünürsek iki tarafın teknolojilerini de desteklemesi daha iyi olacaktır. Bahsettiğiniz AOC monitör her yerde önerilmiş ve beğenilmiş, onu alacağım muhtemelen. Asansör var ancak pivot yok anladığım kadarıyla ama asansör yeterli zaten benim için.

Hocam bu model neden bu kadar ucuz acaba?
AOC monitörde pivot ayarı mevcut. Attığınız Asus monitörde pivot ve yükseklik ayarı yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı