10 bin TL'ye 240Hz monitör önerisi

Burada olay Shroud'un her şeyi bilmesi değil açıkladığı durum. 1440p low ile 1080p low arasında dağlar kadar fark var aldığın görüntü anlamında, rakip daha net daha büyük, uzak mesafeyi daha iyi görüyorsun. Normal kullanıcı için hem bu daha iyi bir avantaj hem daha iyi bir deneyim. E-sporcular başka bir dünya, adamlar günde 12 saat aim çalışıyor zaten ihtiyaçları yok öyle bir avantaja yada onu avantaj olarak görmüyorlar, onlar için en önemli şey maks FPS, 720p oynayanda var, çünkü o seviyede farkı yaratan en önemli faktör o oluyor, rakibin kafası 1mm de olsa 3mm de olsa fark etmiyor yani adama, zaten vuruyor. FPS oyunları için standartta o değil bu arada, one tap dediğimiz FPS oyunları için standart o gibi duruyor daha fazla FPS istendiği için, yani genel kullanıcıda E-sporcu örnek alıp senin düştüğün yanılgıya düşüyor =) videoda açıklanan faktörler nedeniyle APEX, PUBG, Warzone'da 1440p daha revaçta. 24' 1080p den 27' 1440p geçtim bende, FPS oynamayı bıraktım, girsem de casual giriyorum artık. Bırakana kadarda hiç aramadım 1080p'yi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…