10 bin TL'ye 2K monitör önerisi

Adobe ile pek işim yok fakat çok güzel detaylı bilgilendirmişsiniz bu konuda çok teşekkür ederim. Dediğim gibi fiyat ve fiyattan öte 360 hz monitörüm olduğu için diğer ekranım daha çok hikayeli oyunlara dizilere filmlere hizmet edecek bu yüzden hz açısından takıntım yok bundan ötürü 27 ekran 2k güzel renk gamutu ve parlaklığı olan bir monitöre tavım

Teşekkür ederim hocam incelemeni de okudum 32 VA olması biraz bende ön yargı oluşturdu ama biraz daha inceleyeceğim aklınızda başka modeller varsa onları da söyleyebilirsiniz.
Alternatif çok ama dizi ve film için bu bütçede daha iyisi yok.

ben de philipsin bu modelini aldım ama kronik olarak coil whine var göz ardı edilir gibi de değil çın çın kafamın içinde yankılanıyor iade edicem
Coil Whine kolay kolay kronik denemez. Değişim yapsanız çok daha sessiz bir tane elinize ulaşabilir, şans işi komple. Bobin'e sahip tüm cihazlarda oluşabiliyor.

Coil Whine kolay kolay kronik denemez. Değişim yapsanız çok daha sessiz bir tane elinize ulaşabilir, şans işi komple. Bobin'e sahip tüm cihazlarda oluşabiliyor.
valla hocam Amazon üzerinden satıcı olarak sinerjiden aldım konuştuğumda değişim yerine para iadesi yapabileceklerini söylediler daha öncesinden aoc q27g4zr satın aldım onda da vardı ama bu kadar değildi şu an kullandığım 9070xt ekran kartında da var sistemi yeniledim şansıma böyle denk geldi hep

valla hocam Amazon üzerinden satıcı olarak sinerjiden aldım konuştuğumda değişim yerine para iadesi yapabileceklerini söylediler daha öncesinden aoc q27g4zr satın aldım onda da vardı ama bu kadar değildi şu an kullandığım 9070xt ekran kartında da var sistemi yeniledim şansıma böyle denk geldi hep
İyi bari para iadesi alıp, farklı bir monitör ile şansınızı deneyebilirsiniz. Dediğim gibi bu ne yazıkki şans işi. Bazı modellerin yatkınlığı olabiliyor ama AOC ve Phillips için "kronik" denecek cinsten bir durum yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı