10 bin TL'ye 6 GB ekran kartlı sistem toplama

Leatherhead

Centipat
Daha fazla  
Merhaba,

6 GB bir ekran kartı olacak şekilde bir sistem toplamam gerek.

Bütçem 10 bin lira sevgili arkadaşlar.

Bu konulara pek hâkim değilim. Eğer bu fiyata olmaz derseniz, 15 bin lira temel alınarak bir sistem önerisinde bulunabilirsiniz.

Herkese iyi sosyaller ve hafta sonları.

Alıp PSU'yu Deep Cool ya da FSP bir güç kaynağı ile değiştirebilirsiniz. Ancak bütçem 15K olur diyorsan RX6700XT'li bir sistem önerilebilir sanırım. Bakmam gerekiyor.

Bütçeni 16K'ya zorlayıp şu sistemin anakartını ASUS PRIME B550M-A/CSM yapıp da alabilirsin.

Son düzenleme:
Yusuf Bey RX 6700 XT İtopya'da 12 GB olarak var. Mining yapmayacağım, oyun amacıyla alıyorum. Uzun yıllar beni götürecek, yakında çıkacak olan Diablo IV, diğer AAA oyunları tatmin edici bir performansla çalıştıracak bir sistem istiyorum. Farklı tekliflerinizi paylaşırsanız onlara da bakarım. Sağ olun.

Edit: İkinci bilgisayar gayet iyi görünüyor, teşekkür ederim.

Frekans TV FT3'e bakabilirsiniz. Günümüzün çoğu oyununu düzgün grafklerle açar. Bütçeyi 22-23'e çıkarana kadar daha iyi bir sistem bulamazsınız. 19'a 3070'li sistemler var onlar da bu 15K'lık sistem ayarında. NVIDIA fanboyluğu yoksa FT3'e bakın.

Evet ikinci attığım bilgisayarı alabilirsiniz o zaman. Anakartı değiştirmeyi unutmayın.

Anakartlar zaten değişik. İtopya'da Gigabyte H610M, Gaming'de ASUS B450M Dragon var. Gaming'den alacağım, anakart değiştir derken İtopya'daki anakartla değiştir mi demek istediniz?

Edit: Arkadaşlar bu sistem dışında fiyat performansta üst liglerde bir monitör de lazım. 4000 5000 bin arası olabilir. :)

Frekans TV FT3'e bakabilirsiniz. Günümüzün çoğu oyununu düzgün grafklerle açar. Bütçeyi 22-23'e çıkarana kadar daha iyi bir sistem bulamazsınız. 19'a 3070'li sistemler var onlar da bu 15K'lık sistem ayarında. NVIDIA fanboyluğu yoksa FT3'e bakın.
Hayır attığım sistemin özelleştirmelerinde dediğim gibi Asus B550 yapın anakartınızı.
Selam. GoW, Rdr2 gibi AAA oyunları 1080p çözünürlükte +60 fps oynatması için 6700 XT yeterlidir değil mi? Son olarak anakart geliştirmesinin katkısı ne olacak? Öğrenmek için soruyorum.

Selam. GoW, Rdr2 gibi AAA oyunları 1080p çözünürlükte +60 fps oynatması için 6700 XT yeterlidir değil mi?
Evet yeterlidir.
Son olarak anakart geliştirmesinin katkısı ne olacak? Öğrenmek için soruyorum.
Daha güncel bir kart. 2 adet M2 slotu bulunuyor biri Gen 4 diğeri 3. B450'de tek slot ve Gen 3. USB çıkışları açısından daha iyi ve zengin. Ayrıca pasif soğutması bulunuyor.

Selam. GoW, RDR2 gibi AAA oyunları 1080p çözünürlükte +60 FPS oynatması için 6700 XT yeterlidir değil mi? Son olarak anakart geliştirmesinin katkısı ne olacak? Öğrenmek için soruyorum.

1. soru için oyun testlerini izlemeniz daha doğru olur. Yazmaya üşendim buradan bakın. PCI Express, USB girişleri gibi katkıları var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı