10 bin TL'ye Apple Watch önerisi

mitatdemir

Centipat
Daha fazla  
Merhaba MediaMarkt'ta sıfır Apple Watch SE GPS 40mm 10500 TL.
Letgo'da bir adam sıfır Apple Watch series 9 kapalı kutu satıyor 10500 TL hangisi daha mantıklı?
Ve bir de Letgo'daki cihazın orijinal olduğunu seri numarasından mı anlıyoruz?
Şimdiden iyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben olsam o series 9u alırdım ve evet hem seri numarasıyla hem IMEI numarasıyla sorgulatabiliyorsun. Ama seri numarası kayışın altında...
SE Alıp riske atmayabilirsin paranı

Letgo'daki tabii ki daha iyi, ama almadan önce adamın profiline bakıp güvenilir mi diye kontrol etmelisin. Vereceğim linkten seri numarasını da kontrol et, kutuyu da biraz incele. Eğer her şey sağlamsa, bence al.

Ben olsam o series 9U alırdım ve evet hem seri numarasıyla hem IMEI numarasıyla sorgulatabiliyorsun. Ama seri numarası kayışın altında...
SE alıp riske atmayabilirsin paranı.

Letgo'daki tabii ki daha iyi, ama almadan önce adamın profiline bakıp güvenilir mi diye kontrol etmelisin. Vereceğim linkten seri numarasını da kontrol et, kutuyu da biraz incele. Eğer her şey sağlamsa, bence al.

Aynen hocam bence de series 9 özellikleri çok daha iyi ve bayağı hoşuma gitti kesinlikle series 9 alacağım ama normal sıfırı 13-14 arası yani 2-3 k daha verip sıfır garantili cihaz almak daha mantıklı değil mi?

Aynen hocam bence de series 9 özellikleri çok daha iyi ve bayağı hoşuma gitti kesinlikle series 9 alacağım ama normal sıfırı 13-14 arası yani 2-3 k daha verip sıfır garantili cihaz almak daha mantıklı değil mi?
8-9 aydır Series 9 41mm kullanıyorum, SE almaktan çok daha mantıklı. Ama bir süre sonra ben bunu niye aldım diye sorgulamaya başlayabilirsiniz her ikisinde de.

8-9 aydır series 9 41mm kullanıyorum, SE almaktan çok daha mantıklı. Ama bir süre sonra ben bunu niye aldım diye sorgulamaya başlayabilirsiniz her ikisinde de.

Hocam bir yerde gördüm cihaz kullanıcıya 1-2 gün önceden grip olma uyarısı vermiş gerçek mi bunlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı