Haklısınız hocam. Valla monitörlerin bu kadar uğraştırıcı olduğunu bilmiyordum hangi modele dönseniz bir sorun çıkıyor. Yani kendi kullandığım monitör ile xg27acs arasında dağlar kadar fark var alsam çok canım sıkılmaz muhtemelen ama almışken en iyisini almak lazım tabii. Sizce MSI Mag 275QF nasıldır onu da alabilirm fiyatı da iyi.Almadan önce çok fazla kullanıcı yorumları okudum. Parazitli göründüğüne dair bir çok yorum okudum. Bazıları renklerin yağlı boya gibi göründüğünü söylüyordu. Çok güzel olduğunu da söyleyenler vardı. Monitör bakmaktan bıktığım için kendim görmek istedim. Redditte falan çok yorum gördüm. Bence çok abartıyorlar birazcık parazitli görünmesinden başka bir sorunu yok. Benim gözüme çok batmadı ama çok sorun eden gördüm. Bu forumda bunu söyleyenler oldu.
Bir örnek(Resimdeki kadar kötü değil):
ASUS XG27acs pixel karmaşası için servise yollanmalı mı?
Merhaba, elimde ASUS ROG STRIX G513-IH laptop bulunmakta. 2. monitör olarak ASUS XG27acs aldım. Monitör gerçekten parasının hakkını veriyor kontrast oranı ve renkleri çok güzel fakat görsellerde de görüldüğü gibi yakından bakınca özellikle beyaz ekranlarda bir kirlilik piksel karmaşası var...www.technopat.net
XG27WCS Vatanın sitesinde renklerin çok kötü gözüktüğü için iade ettiğini söyleyen bir yorum vardı. Az önce baktım yorumu kaldırmışlar. Bir kişinin dediğiyle olmaz ama bence araştırılması gerek.
Size Philips'in yanında birde bunu önerebilirim. MSI'dan iyi.Haklısınız hocam. Valla monitörlerin bu kadar uğraştırıcı olduğunu bilmiyordum hangi modele dönseniz bir sorun çıkıyor. Yani kendi kullandığım monitör ile xg27acs arasında dağlar kadar fark var alsam çok canım sıkılmaz muhtemelen ama almışken en iyisini almak lazım tabii. Sizce MSI Mag 275QF nasıldır onu da alabilirm fiyatı da iyi.
Fiyatları çok yakın hocam Asus varken aynı fiyatta buna yanaşmam gibi. XG27ACS'nin incelemesine baktım ghosting sadece 60 hz'de var onu da ne kadar ayırt ederim bilmiyorum ghostingin anlamını bile bilmiyorum zaten. Attığınız monitörler çok iyi ama satıcılarına güvenmiyorum ve uğraşmak istemiyorum. Hepsiburada Amazon gibi firmaların sattığı ürünlere bakıyorum daha çok. Zaten o yüzden Vatan'dan alıp mağazadan teslim almayı düşünüyorum.Size Philips'in yanında birde bunu önerebilirim. MSI'dan iyi.
Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Dell'i İstanbul'daysanız mağazadan alabilirsiniz.Fiyatları çok yakın hocam Asus varken aynı fiyatta buna yanaşmam gibi. XG27ACS'nin incelemesine baktım ghosting sadece 60 hz'de var onu da ne kadar ayırt ederim bilmiyorum ghostingin anlamını bile bilmiyorum zaten. Attığınız monitörler çok iyi ama satıcılarına güvenmiyorum ve uğraşmak istemiyorum. Hepsiburada Amazon gibi firmaların sattığı ürünlere bakıyorum daha çok. Zaten o yüzden Vatan'dan alıp mağazadan teslim almayı düşünüyorum.
incelemeyi de şöyle bıraktım bir bakarsanız sevinirim.
Malesef değilim hocam.Dell'i İstanbul'daysanız mağazadan alabilirsiniz.
İyi bir monitör almak gerçekten çok zor. Her birinin mutlaka bir olumsuz yanı oluyor. Technopat Mag 275QF incelemesinde iyi şeyler söylüyordu sanırım. Renk gamı biraz düşük gibi ama kullanmadığım için bir şey diyemem. Bunun haricinde kağıt üstünde fena değil gibiHaklısınız hocam. Valla monitörlerin bu kadar uğraştırıcı olduğunu bilmiyordum hangi modele dönseniz bir sorun çıkıyor. Yani kendi kullandığım monitör ile xg27acs arasında dağlar kadar fark var alsam çok canım sıkılmaz muhtemelen ama almışken en iyisini almak lazım tabii. Sizce MSI Mag 275QF nasıldır onu da alabilirm fiyatı da iyi.
Sanırsam XG27ACS modelinde karar kılacağım. Şu ana kadar aralarında pek fark yok bana kalırsa. Zaten 60 hz 10 senelik monitörden geçeceğim yani çok kötü gözükmesi lazım gözüme batması için. Pc hocası incelemiş XG27ACS modelini tek dezavantajı 60 Hz'de ghosting biraz fazla. O da çok sorun olmaz bence.İyi bir monitör almak gerçekten çok zor. Her birinin mutlaka bir olumsuz yanı oluyor. Technopat Mag 275QF incelemesinde iyi şeyler söylüyordu sanırım. Renk gamı biraz düşük gibi ama kullanmadığım için bir şey diyemem. Bunun haricinde kağıt üstünde fena değil gibi
3 tane 2k monitör kullandım görüntü kalitesi olarak hiç biri birbirinden üstün değildi ama kullandıklarım %125 ve üzerinde srgb oranlarına sahipti
Dediğim gibi çok kötü değil ama birazcık parazitli gibi görünüyor. O da panel kaplamasından dolayıymış. Bundan dolayı çok şikayet eden vardı. Belki bir kaç seride olan bir sorun da olabilir bilemiyorum. Onun haricinde fena değildi.Sanırsam XG27ACS modelinde karar kılacağım. Şu ana kadar aralarında pek fark yok bana kalırsa. Zaten 60 hz 10 senelik monitörden geçeceğim yani çok kötü gözükmesi lazım gözüme batması için. Pc hocası incelemiş XG27ACS modelini tek dezavantajı 60 Hz'de ghosting biraz fazla. O da çok sorun olmaz bence.
Her üründe öyle değildir bence. Pc hocası'nın incelemesine bakmıştım görüntüde bir kusur bulmamıştı. Ben de pek görmemiştim ama tabii alıp kullanmakla video izlemek aynı şey değil. Sizin incelemesini yazdığınız XG27ACS'de parazitli görüntü sorunu var mıydı? Sizde yoksa muhtemelen üretim kaynaklı bazı ürünlerde olan bir sorundur. Varsa da çok rahatsız etti mi sizi?Dediğim gibi çok kötü değil ama birazcık parazitli gibi görünüyor. O da panel kaplamasından dolayıymış. Bundan dolayı çok şikayet eden vardı. Belki bir kaç seride olan bir sorun da olabilir bilemiyorum. Onun haricinde fena değildi.
60 hz de ghosting olmayan monitör yok. Sanırım oyunları 60 fps oynasanız bile 180hz de kullandığınız zaman sorun yok. Ghosting olması için hz düşmesi lazım
Aslında bu bir sorun değil. Üretici panel kaplamasını öyle tercih etmiş bence. Genellikle bunu beğenmeyen yorumlar gördüm arada bir kaç tane bence iyi olmuş gözlerim daha az yoruluyor diyen de gördüm.Her üründe öyle değildir bence. Pc hocası'nın incelemesine bakmıştım görüntüde bir kusur bulmamıştı. Ben de pek görmemiştim ama tabii alıp kullanmakla video izlemek aynı şey değil. Sizin incelemesini yazdığınız XG27ACS'de parazitli görüntü sorunu var mıydı? Sizde yoksa muhtemelen üretim kaynaklı bazı ürünlerde olan bir sorundur. Varsa da çok rahatsız etti mi sizi?