10 bin TL'ye ASUS/MSI 1440p monitör tavsiyesi

Bütçe
10000
Bu iki ürün daha mantıklı olur.

Bu iki ürün daha mantıklı olur.
Asus Strix'ten farkları nedir? Çok aman aman farkları yoksa aklımdaki monitörü almayı tercih edebilirim. Ayrıca bütçem 10 bini aşamaz. Bu bütçede uygun Msi/Asus marka monitör ne bulabilirim?

Hiçbir markanın her ürünü iyi değildir. Asus veya MSI bu F/P klasmanında çok önermiyorum. Philips ve Dell varken çok alınabilir ürünler değiller.
Rog Strix XG27ACS ve WCS alınır mı peki hocam dezavantajları nelerdir? Detaylı bir incelemesi falan varsa eğer. Rog serisi genelde üzmez diyorlar.

Şurada XG27ACS ile ilgili kısa bir inceleme yazdım.

Ben iade ettim sebepleri şunlar;
  • Monitör genel anlamda iyi olmasına karşın 10k üzeri fiyatı hak etmiyordu.
  • Görüntü birazcık gain/parazitli gibi görünüyordu. Panel kaplaması yüzünden öyleymiş. Beyazlarda kendini çok belli ediyordu.

Başka bir eksi yanı yok. İade etmemin en büyük etkeni 10800 liraya almış olmamdı. Şimdi 9200 liraya satılıyor iade etmekle güzel yapmışım.

Şurada XG27ACS ile ilgili kısa bir inceleme yazdım.

Ben iade ettim sebepleri şunlar;
  • Monitör genel anlamda iyi olmasına karşın 10k üzeri fiyatı hak etmiyordu.
  • Görüntü birazcık gain/parazitli gibi görünüyordu. Panel kaplaması yüzünden öyleymiş. Beyazlarda kendini çok belli ediyordu.

Başka bir eksi yanı yok. İade etmemin en büyük etkeni 10800 liraya almış olmamdı. Şimdi 9200 liraya satılıyor iade etmekle güzel yapmışım.
O parazitli görüntü her XG27ACS'de oluyor mu hocam yoksa sizdeki ürüne mi özeldi? Çünkü yanlış bilmiyorsam IPS paneller parlak alanlarda daha iyi görüntü sunması lazım daha kötü olması garip olmuş. Ben alırsam tam 10 bine alacağım mağazadan almak istediğim için Vatan'dan alırım alacaksam. Bir de XG27WCS ile arasında bir fark var mı?

O parazitli görüntü her XG27ACS'de oluyor mu hocam yoksa sizdeki ürüne mi özeldi? Çünkü yanlış bilmiyorsam IPS paneller parlak alanlarda daha iyi görüntü sunması lazım daha kötü olması garip olmuş. Ben alırsam tam 10 bine alacağım mağazadan almak istediğim için Vatan'dan alırım alacaksam. Bir de XG27WCS ile arasında bir fark var mı?
Almadan önce çok fazla kullanıcı yorumları okudum. Parazitli göründüğüne dair bir çok yorum okudum. Bazıları renklerin yağlı boya gibi göründüğünü söylüyordu. Çok güzel olduğunu da söyleyenler vardı. Monitör bakmaktan bıktığım için kendim görmek istedim. Redditte falan çok yorum gördüm. Bence çok abartıyorlar birazcık parazitli görünmesinden başka bir sorunu yok. Benim gözüme çok batmadı ama çok sorun eden gördüm. Bu forumda bunu söyleyenler oldu.

Bir örnek(Resimdeki kadar kötü değil):

XG27WCS Vatanın sitesinde renklerin çok kötü gözüktüğü için iade ettiğini söyleyen bir yorum vardı. Az önce baktım yorumu kaldırmışlar. Bir kişinin dediğiyle olmaz ama bence araştırılması gerek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı