10 bin TL'ye HP Victus 16-E0073NT (68P42EA) Notebook için monitör önerisi

Bütçe
10.000
@Saint Lucia Tamamdır hocam teşekkür ediyorum tekrar her şey için. Konuyu çözüldü olarak nasıl işaretliyoruz, boşuna açık kalmasın ya da yapmam gereken bir şey varsa tamamlayayım diye soruyorum.

Öneri konusu hocam. Çözüldü olarak işaretlenmez. Bırakın açık kalsın. Aynı laptopu kullanan belki birileri gelir size mesaj yazar. Genelde monitör seçimi danışarak alınıyor çünkü.
Monitör geldiğinde ölü piksel testini mutlaka yapınız.
Renk ve parlaklık ayarlarını, sağını solunu kontrol ediniz. Sonra duygularınızı yazarsınız. 👍

Öneri konusu hocam. Çözüldü olarak işaretlenmez. Bırakın açık kalsın. Aynı laptopu kullanan belki birileri gelir size mesaj yazar. Genelde monitör seçimi danışarak alınıyor çünkü.
Monitör geldiğinde ölü piksel testini mutlaka yapınız.
Renk ve parlaklık ayarlarını, sağını solunu kontrol ediniz. Sonra duygularınızı yazarsınız. 👍
@Saint Lucia Tamamdır hocam o zaman aldıktan sonra geri bildirim yapayım tekrar belki arkadaşlara da yardımcı olur dediğiniz gibi. Bir de oyuncu koltuğu önerisi isteyecektim ama sizin ilginiz olan bir konuysa eğer yeni açacağım konuda sizi de etiketlemek isterim, eğer ilginiz dahilinde değilse boşuna vaktinizi almak istemem.

@Saint Lucia Tamamdır hocam o zaman aldıktan sonra geri bildirim yapayım tekrar belki arkadaşlara da yardımcı olur dediğiniz gibi. Bir de oyuncu koltuğu önerisi isteyecektim ama sizin ilginiz olan bir konuysa eğer yeni açacağım konuda sizi de etiketlemek isterim, eğer ilginiz dahilinde değilse boşuna vaktinizi almak istemem.

Maalesef oyuncu koltuğu alanım değil. Görsel alanda çalışıyorum. Bilgili arkadaşlar mutlaka vardır. Konu açarsan yardımcı olacaklardır. Ama şunu da unutma, aklına koyduğun koltuğu direkt araştırmaya çalış. Daha kolay içerik bulabiliyorsun o zaman.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı