10 bin TL'ye kadar 1440P monitör önerisi

Bütçe
10 bin TL'ye kadar.
Hocam bu paraları bağlarken daha köklü ve test edilmiş markaları tercih etmek genellikle daha güvenli bir seçim olur. Dragos markasını birkaç kere duydum sadece bana sanki Izoly Turbox gibi bir marka havası veriyor

Bu arada zaten onların himayesinde:D ancak şu video fikrinizi değiştirebilir.https://youtu.be/lfz-AhZ49vY?si=OnRBaT-qlrU1dlSR

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu bütçede 2k 32inç olarak pek seçenek yok. Hatta genel olarak bu boyutta pek seçenek yok. 2-3 model gördüm ama onlarında incelemesini bulamadım. Risk almak mantıklı olmaz. 27inç daha mantıklı olacaktır
Biraz bakındım ama IPS glowdan bıkmış biri olarak bu bütçede sağlam VA panel monitör bulamadım. 12 bin TL'ye çıktıkça Odyssey G65 alınabiliyor. Sizce değer mi?

Attığınız AOC model ile arasında 4 bin TL civarı fark var, bu farka değecekse Samsung alacağım ama temel özelliklerinin çoğu benzer gözüküyor.

@Damon Salvatore

İlk satışa çıktığı zaman 27" olarak samsung Edge Lit VA c27g75t kullandım. Bütçe varsa artık hele ki bu saatten sonra geç bile kalmış olursun, kendini IPS glowla boş yere üzme canını sıkma bir an önce kurtulup geçmelisin.

Son düzenleme:
Biraz bakındım ama IPS glowdan bıkmış biri olarak bu bütçede sağlam VA panel monitör bulamadım. 12 bin TL'ye çıktıkça Odyssey G65 alınabiliyor. Sizce değer mi?

Attığınız AOC model ile arasında 4 bin TL civarı fark var, bu farka değecekse Samsung alacağım ama temel özelliklerinin çoğu benzer gözüküyor.

Hocam Samsung'u arkadaşım kullanıyor ve gayet memnun.

Son düzenleyen: Moderatör:

Değer.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı