10 bin TL'ye kadar sistem yükseltme önerisi

FFinack

Decapat
Daha fazla  
Selamünaleyküm arkadaşlar elimde 1 ya da 2 ay için de bu miktarda bir para geçecek (tam kesin değil).
Sistemim:
R5 1600X.
AMD HD 5570 2 GB.
16 GB RAM.
Orta eskilikte Power Supply 300W.
Direksiyon seti ve ekran kartı almayı düşünüyorum. (para artarsa Power Supply almayi da düşünüyorum.) Öyle aman aman sete ve ekran kartına gerek yok ETS 2 Assetto Corsa girerim. Bir de yukleyebilirsem (0.5 KB internet ile) hikayeli oyunlar girerim tavsiyeleri bekliyorum.
Not Power Supply yazılışını bilmiyorum kusura bakmayın.

Selamünaleyküm arkadaşlar elimde 1 ya da 2 ay için de bu miktarda bir para geçecek (tam kesin değil).
Sistemim:
R5 1600X.
AMD HD 5570 2 GB.
16 GB RAM.
Orta eskilikte Power Supply 300W.
Direksiyon seti ve ekran kartı almayı düşünüyorum. (para artarsa Power Supply almayi da düşünüyorum.) Öyle aman aman sete ve ekran kartına gerek yok ETS 2 Assetto Corsa girerim. Bir de yukleyebilirsem (0.5 KB internet ile) hikayeli oyunlar girerim tavsiyeleri bekliyorum.
Not Power Supply yazılışını bilmiyorum kusura bakmayın.
2. el olursa iyi işler yapılır.

Hocam ikinci elde 10000 liraya harika ekran kartları bulabilirsiniz. RTX2060'ın 4000 lira olduğu bir piyasa 2. el piyasası. 5000-6000 bandında RX6600 var mesela.

3 şey soracağım.
1 ekran kartının temiz olduğunu nasıl anlarım?
2 işlemcimin gücü yeter mi?
3 size para elime geçtiği zaman ulaşıp yardım isteyebilir miyim?

3 şey soracağım.
1 ekran kartının temiz olduğunu nasıl anlarım?

Testlerini yaptırıp alabilirsiniz.

2 işlemcimin gücü yeter mi?

Şöyle hocam, isterseniz işlemciyi satıp yeni bir işlemci alabilirsiniz. Mesela bütçenin bir kısmını 2. el bir işlemciye, diğer kısmını da iyi bir ekran kartı alarak harcayabilirsiniz. Ancak darboğaz olacak şekilde de kullanabilirsiniz.

3 size para elime geçtiği zaman ulaşıp yardım isteyebilir miyim?

Forum üzerinden yardım etmeye çalışırım.

Testlerini yaptırıp alabilirsiniz.

Şöyle hocam, isterseniz işlemciyi satıp yeni bir işlemci alabilirsiniz. Mesela bütçenin bir kısmını 2. el bir işlemciye, diğer kısmını da iyi bir ekran kartı alarak harcayabilirsiniz. Ancak darboğaz olacak şekilde de kullanabilirsiniz.

Forum üzerinden yardım etmeye çalışırım.

Tamam teşekkür ederim iyi sosyaller.

Aslında kasayı satıp ara ara düşen indirimler yakalanmaya çalışılabilir yükseltmektense.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı