10 bin TL'ye kadar TKL klavye önerisi

Maker

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 7500F
GIGABYTE GeForce RTX 4070 SUPER
Kingston Beast 32GB (2x16) DDR5 5600MHz CL36
WD SN580 WDS100T3B0E 1TB Gen4 M2 NVMe
GIGABYTE A620M-H
Açıkçası ne arayacağımı da bilmiyorum. Gece güzel görünsün, rgb tatmin etsin. Blue Switch gibi çok sesli olmasın tok bir ses versin, iyi hissettirsin. Küçük bir ekranı olabilir ve son olarak tercihen wireless ama bu isteklerim kesin değil kesin olan gece rahat görebilmem ve iyi hissettirmesi. %100'den küçük olursa sevinirim dostlar

Güzel görünüyor cidden ama sanırım Blue Switch. Yine de listeye ekledim bunu. Düzenleme: Sesini dinledim tatmin etti

Güzel görünüyor cidden ama sanırım Blue Switch. Yine de listeye ekledim bunu

Çok ekstra özellik aramıyorum diyorsan HyperX Alloy Origins Core tavsiye ederim 3 yıla yakındır kullanıyorum malzeme olsun hissiyat olsun çok kaliteli bozulmadı hiç halen 0 gibi durur.

Çok ekstra özellik aramıyorum diyorsan HyperX Alloy Origins Core tavsiye ederim 3 yıla yakındır kullanıyorum malzeme olsun hissiyat olsun çok kaliteli bozulmadı hiç halen 0 gibi durur.
Bu da güzel görünüyor listeye ekledim.

Peki Steelseries Apex 7 yada 5 gibi bir tkl klavye için ne diyorsunuz

Bu da güzel görünüyor listeye ekledim.

Peki Steelseries Apex 7 yada 5 gibi bir tkl klavye için ne diyorsunuz
5 tavsiye etmem tuşları pek güzel sayılmaz ama apex 7 yi denemiş biri olarak tavsiye ederim, ama alıcak olsam kesinlikle Amazon.com.tr bunu alırdım snaptab ayarlanabilir tuş optik falan yani çok üstün bir klavye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı