10 bin TL'ye klavye ve mouse önerisi

• Konuyu başlatan Shura0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 251
Hem kalite olarak üstün hem de tam isteklerinize uygun.

Hocam bu fiyat aralığında en iyi öneriniz bu mu? Yani demek istediğim stokta olmayanlarda dahil olarak. Çünkü 1-2 ay sonra alabilirim o zaman stok gelmiş olur vs.

Evet shape farklari var, hepsi farkli tutusa daha uygun.

Hocam
Bu ikisini almış olsam 7 bin harcamış oluyorum hocam klavye konusunda 3 tane atmışsınız belki bütçeyi biraz aşabilirim fakat farkları neler yani sizce neye göre hangisini seçmeliyim?

Hocam bu fiyat aralığında en iyi öneriniz bu mu? Yani demek istediğim stokta olmayanlarda dahil olarak. Çünkü 1-2 ay sonra alabilirim o zaman stok gelmiş olur vs.

Hocam
Bu ikisini almış olsam 7 bin harcamış oluyorum hocam klavye konusunda 3 tane atmışsınız belki bütçeyi biraz aşabilirim fakat farkları neler yani sizce neye göre hangisini seçmeliyim?

Boyut ve renk tercihine gore al hepsi denk kalitede klavyeler, mousepad olarak bekleyebilirsen Artisan Mid yüzen alabilirsin cok F/P kaliyor bu fiyata, butcede biraz acilmis olur. Ne zaman gelir belli degil Meyer'e sorman iyi olur. Gerekirse cok sorluyorsa seni Spirit Of Aim Control'de alinabilir.

Boyut ve renk tercihine gore al hepsi denk kalitede klavyeler, mouse pad olarak bekleyebilirsen artisan mid yüzen alabilirsin cok F/P kalıyor bu fiyata, butcede biraz acilmis olur. Ne zaman gelir belli degil Meyer'e sorman iyi olur. Gerekirse cok sorluyorsa seni spirit of aim Control'de alinabilir.

Hocam artisan mid olanın linkini atar mısınız stokta yoksa bile hangisi olduğunu göreyim yazınca bulamadım. Ayrıca klavyelede bir tık altını önerecek olsanız ne önerirdiniz? Çünkü mouse 5 pad 2 klavye 4 olmuş oluyor ve bütçeyi biraz geçiyor.

Hocam artisan mid olanın linkini atar mısınız stokta yoksa bile hangisi olduğunu göreyim yazınca bulamadım. Ayrıca klavyelede bir tık altını önerecek olsanız ne önerirdiniz? Çünkü mouse 5 pad 2 klavye 4 olmuş oluyor ve bütçeyi biraz geçiyor.

Attigim Artisan linkinden kendin seciyorsun. Boyut olarakta XL veya XXL alabilirsin. Birisi 49x49 birisi yanlis hatirlamiyorsam 49x42. Tabii daha kucuk istiyorsan bilemem.

Attigim Artisan linkinden kendin seciyorsun. Boyut olarak da XL veya XXL alabilirsin. Birisi 49x49 birisi yanlış hatirlamiyorsam 49X42. Tabii daha kucuk istiyorsan bilemem.

Hocam artisan gelir gelmesinede asla aynı fiyata gelmez

Artisan mouse padlerin babası öyle söyleyeyim ama siz kontrol istiyorsunuz o yüzden.
Buna bakmalısınız tabii yenilenirse.

Anladım teşekkürler hocam birkaç soru sormuştumda sitede zaten yazıyormuş.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı