10 bin TL'ye klavye ve mouse önerisi

• Konuyu başlatan Shura0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 30
  • Görüntüleme 555
Anladım teşekkürler hocam birkaç soru sormuştumda sitede zaten yazıyormuş.

Bu tam size göre bir pad kontrol olarak geçer üzmez asla xsoft, soft, mid yumuaşklığı ve kalınlığı belli eder orası zevk meselesi kendiniz karar vereceksiniz

Hocam yoruyorum ama renk olarak baktığımda hepsi bana uygun ama teknik özelliklerinden pek anlamıyorum siz kendinize alacak olsanız neyi seçerdiniz yazılımsal veya donanımsal olarak farkları var mı yani? @kxy

Hocam yoruyorum ama renk olarak baktığımda hepsi bana uygun ama teknik özelliklerinden pek anlamıyorum siz kendinize alacak olsanız neyi seçerdiniz yazılımsal veya donanımsal olarak farkları var mı yani? @kxy

Hocam diğer arkadaş görmedide size sorayım dedim sizce hangisi? Bana kalırsa TKL olanı tercih ederdim daha çok tuş olduğu için ama diğer özelliklerden anlamıyorum. @roxy1881

@kxy merhaba hocam mouse alımını erteledim pad içinde meyer 2 ay içinde diye dönüş yaptı o yüzden bekleyeceğim klavye bütçesini biraz arttırdım araştırdığımda bunu buldum ND75 Low Profile Mekanik Klavye sizce bu bütçede daha iyisi var mı? low profile olmasına gerek yok.

Hocam diğer arkadaş görmedide size sorayım dedim sizce hangisi? Bana kalırsa TKL olanı tercih ederdim daha çok tuş olduğu için ama diğer özelliklerden anlamıyorum. @roxy1881

@kxy merhaba hocam mouse alımını erteledim pad içinde meyer 2 ay içinde stok yenilenir diye dönüş yaptı o yüzden bekleyeceğim klavye bütçesini biraz arttırdım araştırdığımda bunu buldum ND75 Low Profile Mekanik Klavye sizce bu bütçede daha iyisi var mı? low profile olmasına gerek yok.

Son düzenleme:

@kxy merhaba hocam mouse alımını erteledim pad içinde meyer 2 ay içinde diye dönüş yaptı o yüzden bekleyeceğim klavye bütçesini biraz arttırdım araştırdığımda bunu buldum ND75 Low Profile Mekanik Klavye sizce bu bütçede daha iyisi var mı? low profile olmasına gerek yok.

Klavyelerden hosuna gideni al hepsi yakin klavyeler. GX87'nin tek eksisi MCHOSE HUB yazilimini degil VIA kullanmasi. Hosune en cok o gittiyse alabilirsin.

Klavyelerden hosuna gideni al hepsi yakin klavyeler. GX87'nin tek eksisi MCHOSE hub yazilimini degil VIA kullanmasi. Hosune en cok o gittiyse alabilirsin.

ND75 Low Profile Mekanik Klavye hocam bu klavyeyi başka bir konuda alınabilecek en iyilerinden dediğinizi gördüm o yüzden bütçeyi arttırdım fakat tekrardan o konuyu bulamıyorum siz böyle bir şey dediğinizi hatırlıyor musunuz?

ND75 Low Profile Mekanik Klavye hocam bu klavyeyi başka bir konuda alınabilecek en iyilerinden dediğinizi gördüm o yüzden bütçeyi arttırdım fakat tekrardan o konuyu bulamıyorum siz böyle bir şey dediğinizi hatırlıyor musunuz?

Low profile uygunsa evet en iyisi olur. 6000 bandindada en iyisi bu klavye.

Atılan site güvenilir mi? İlk defa görüyorum

Evet guvenilir.

Low profile uygunsa evet en iyisi olur. 6000 bandindada en iyisi bu klavye.

Ek secenek buda olabilir, fark nerdeyse yok ekran haric.

Son düzenleme:
Evet guvenilir.

Ek secenek bu da olabilir, fark neredeyse yok ekran haric.

Hocam iki seçenek olunca kararsız kalıyorum neredeyse yok dediğiniz farklar neler veya fark? Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz oyunda oynuyorum bir yerde LP olması oyuncular için daha iyi olabilir diye okudum.

Hocam iki seçenek olunca kararsız kalıyorum neredeyse yok dediğiniz farklar neler veya fark? Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz oyunda oynuyorum bir yerde LP olması oyuncular için daha iyi olabilir diye okudum.

Tamamen aliskanlik meselesi, hem LP hem Cherry Profile klavyem var ikiside gayet rahat. Ekran haric cok farklari yok hosuna hangisi gidiyorsa onu al.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı