10 bin TL'ye klavye ve mouse önerisi

Yani çok bir bilgim yok ama Speed pad alırsam mouse hakimiyetimi kaybeder mişim gibi geliyor o yüzden kontrol %50 veya %60 olabilir.

Bu denge kontrol bir pad ve gayet mükemmel seviyede
Bu yukarıdakine göre biraz daha hızlı
Bence bunu alın asla üzmez
Siyah rengi bulunduğu için tercih edilebilir

Sizce freefall sv base olanı mı almalıyım esptiger Pioneer olanı mı kalite olarak hangisi daha iyi?

İkisi de çok yakın birbirine FreeFall taban olarak biraz daha kaliteli

Hocam merhaba klavyeyi 10 gündür kullanıyorum fakat LP olması sebebiyle alışamadım iade edip normal halini almak istiyorum 5600 TL bir fiyatı var. Manyetik veya mekanik fark etmez o bütçede en iyi öneriniz bu mu olurdu? @kxy

Evet hocam en iyi o olur.

Hocam klavye geldi bunu da 1 haftadır kullanıyorum rationalkeysden aldığım ND75 LP yükseklik olarak garip geldiği için alışamadım fakat şu an ikisi arasında kıyas yapabilirim. Öncelikle rationalkeys sitesini iade politikalarına takılan insanlara kesinlikle öneririm. Öncelikle ikisinin kutu içerikleri farklıydı ben aynı olur diye düşünmüştüm. ND75 LP içerisinde bilek desteği, yedek switchler ve tuş sökme aparatı ile birlikte geldi. ND75 içeriğinde bunlar yoktu. ND75'i 1.6mm olarak aldım ve yazım hissiyatı LP olana göre çok daha iyi. Sesin tokluğu beni daha çok tatmin ediyor. Daha sessiz bir yazım hissiyatı isteyenler LP olanı tercih edebilir. Düşük profilli klavyenin altına herhangi yükseltici bir şey koymazsam uzun süreli kullanımda yoruyordu (bunun sebebi sandalye ve masa yüksekliğimden dolayı) o yüzden oyun oynarken monitörün ayağının üstüne koyuyordum. LP olan klavyenin bir artısı varsa o da taşınabilirlik kolaylığı olur hem ağırlık olarak düşük hem de düşük profil olduğu için çantaya çok kolay sığıyor. Bence söylediğim şeyler kişisel tercihlere göre değişir. Zaten geri kalan her şey aynı. Yazılım kolaylığı açısından, montaj sistemi kolaylığı açısından rahatlık sağlıyor. 3 farklı bağlantı desteği var ve üçü arasında çok kolay bir şekilde geçiş yapılabiliyor. LCD ekranına uyumlu olan GIF'leri koyabiliyorsunuz. Üstelik klavye bağlantı seçeneklerini değiştirmek veya RGB efektini/rengini değiştirmek için herhangi bir yazılıma ihtiyaç duymuyor direkt olarak klavyenin LCD ekranı üzerinden bunları yapabiliyorsunuz. Yazılıma ihtiyaç duyduğunuz tek nokta GIF değiştirmek için oluyor. Onun içinde herhangi bir şey indirmenize gerek yok web driver kullanarak yapabiliyorsunuz. Güçlü bir yapı kalitesi var zaten uzun ömürlü duruyor henüz uzun süreli kullanmadım fakat alüminyum kasa o güveni veriyor. RGB tarafında toplam 19 tane efekt bulunuyor ve renklendirmesi güzel ama şöyle bir şey var eğer odanız karanlık ise RGB sizin tuşları görmenize pek yardımcı olmayacak ama bence bu RGB'nin zayıflığından değil tuşlar şeffaf olsaydı gözükürdü fakat double shot PBT olduğundan dolayı sanırım pek belli olmuyor. Eğer gece kullanacaksanız ve tuşların yerlerini ezbere değilseniz sizin için sorun olabilir. İlk defa inceleme yazıyorum aklıma gelenleri yazmaya çalıştım umarım alacaklara yardımcı olur.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı