10 bin TL'ye Logitech G29 alınır mı?

Arkadaşlar sıkılmanızın sebebi direksiyonun hissiyatsız olması olabilir mi? Bende hiç sıkılma belirtisi olmadı da...

Arkadaşlar sıkılmanızın sebebi direksiyonun hissiyatsız olması olabilir mi? Bende hiç sıkılma belirtisi olmadı da...

Hocam bence 2 sebeple sıkılma oluyor. İlk olarak oyun bulmak zor sektörde iyi oyun çok değil, toplasan 15-20 tane falan onlardan da her insan 3-5 tanesini sevip oynuyor. 2-ci sebep olarak ise kurulumu vakit alıyor, diyelim 1-2 haftadan bir kullanıyorsun kurmak vakit alıyor, kurmak bir yana üzeri tozlanıyor onu temizlemek sonra oyuna girip ayarlarını yapmak falan bayağı yoruyor gelen hevesde gidiyor. Tabii araçlara çok meraklı birisi için belki bunların hiçbiri sorun değildir. Sizin adınıza da sevindim.

Hocam bence 2 sebeple sıkılma oluyor. İlk olarak oyun bulmak zor sektörde iyi oyun çok değil, toplasan 15-20 tane falan onlardan da her insan 3-5 tanesini sevip oynuyor. 2-ci sebep olarak ise kurulumu vakit alıyor, diyelim 1-2 haftadan bir kullanıyorsun kurmak vakit alıyor, kurmak bir yana üzeri tozlanıyor onu temizlemek sonra oyuna girip ayarlarını yapmak falan bayağı yoruyor gelen hevesde gidiyor. Tabii araçlara çok meraklı birisi için belki bunların hiçbiri sorun değildir. Sizin adınıza da sevindim.
Benim için kurması hiç sıkıntı değil. İşim bitince direksiyonun motorunu masa aparatıyla birlikte masanın kenarına alıyorum. Direksiyonu çıkarıyorum pedallar sürekli ayağımın altında zaten onları kurmuyorum. Yani kablolarını takmak vs 1 dk alıyor.

Kullandığım direksiyonda her oyuna uygun profil var ve kaydettiğim profilleri otomatik olarak devreye alıyor dolayısıyla o da sorun değil.

G29 gibi ilkel setlerden zevk alamıyorsunuz tamamen sebebi bu. Direksiyon alıp da sadece ETS oynamak da avellikten başka bir şey değil. Bir ton simulasyon ve arcade yarış oyunu var direksiyonun hakkını vermek isteyene oyun var yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı