10 bin TL'ye Megane 2 araç için lastik önerisi

UnserRommel

Hectopat
Öncelikle merhaba. İlk kez lastik alacağım ve hiç tecrübem yok. 2005 model Renault Megane 2 sedan araç kullanıyorum. Aracımın lastik ebatları 205/55 R16 ve daha çok Konya-Aksaray arasında kullanıyorum. Lastik için önceliğim uzun ömürlü olması. 10 bin TL kadar bütçe ayırdım 4 lastik için. Marka ve model önerilerinize açığım.

Öncelikle merhaba. İlk kez lastik alacağım ve hiç tecrübem yok. 2005 model Renault Megane 2 sedan araç kullanıyorum. Aracımın lastik ebatları 205/55 R16 ve daha çok Konya-Aksaray arasında kullanıyorum. Lastik için önceliğim uzun ömürlü olması. 10 bin TL kadar bütçe ayırdım 4 lastik için. Marka ve model önerilerinize açığım.
Petlas "multi action"lara bakabilirsin bu bütçede. Hem kış da geliyor, 4 mevsim lastikler bunlar. Diğer büyük firmalar 3.5-4k civarı bütçeni aşar.

Petlas "multi Action"lara bakabilirsin bu bütçede. Hem kış da geliyor, 4 mevsim lastikler bunlar. Diğer büyük firmalar 3.5-4K civarı bütçeni aşar.

Büyük firmalardan Goodyear'ın Eagle Sport 4 mevsim lastiği gözüme çarptı. Fiyat olarak 2.500 TL bandında fakat 4 mevsim lastik hakkında şüphelerim var. Herkes çok ses yaptığını söylüyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı