10 bin TL'ye PC kaldı mı?

Hocam çünkü artık 8 GB VRAM bile yetmiyor yetmeyecek artık önemli olan bu saatten sonra çıkacak olan oyunlar piyasaya 2 senedir baş yapıt oyun çıkmadı. Haliyle o senelerde eski grafiklerle üst düzey oyunlar oynanabiliniyordu her oyun F/P bir kartla ama bana güven artık F/P kart oyunları medium açacak demedi demeyin. Şu an alabilenecek en kötü kartı 3060 Ti en kötü diyorum sana. Çıkan yeni oyunları görmüyor musun 4070 istiyor kart daha yeni çıktı vallahi unuttum ben oyunu da aklıma gelirse yazarım. Bundan dolayı kimseye 4 GB VRAM'li kart önermeyelim. 8 GB bile zirvedeyken şu an… yani eğer 10k bütçeyse de hazır sistem takip edip en az 6600XTLI bir şeyler olabilir hayırlı formlar.

Çıkan enmin hazır sistem artık 14K'den başlıyor. Ayrıca 6600XT'nin kendisi zaten 9K giriş seviyesi modelleri. RTX 3050'de de 8 GB VRAM var ayrıca 4 GB önermeyelim demişsiniz. O 10kya 3060 12 GB'lı sistemler dolar 20 seviyelerindeykendi (1-2 hafta önce civarı) artık o fiyata 3050 bile zor toplanıyor. (Şimdi aklıma geldi, Arc A750 ile bir sistem toplanabilir. Fiyatına göre performansı bayağı iyi. 3050'den de çok daha güçlü)

Çıkan enmin hazır sistem artık 14K'den başlıyor. Ayrıca 6600XT'nin kendisi zaten 9K giriş seviyesi modelleri. RTX 3050'de de 8 GB VRAM var ayrıca 4 GB önermeyelim demişsiniz. O 10kya 3060 12 GB'lı sistemler dolar 20 seviyelerindeykendi (1-2 hafta önce civarı) artık o fiyata 3050 bile zor toplanıyor. (Şimdi aklıma geldi, Arc A750 ile bir sistem toplanabilir. Fiyatına göre performansı bayağı iyi. 3050'den de çok daha güçlü)
Arc mantıklı evet hem nvidia destekli oyunlarda aynı performansı veriyor çoğu oyun amd destekli değil haklısınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı