10 bin TL'ye PC toplama

ardapro06

Femtopat
Daha fazla  
10k bütçem var öğrenciyim. YKS'de var seneye. Hem böyle oyun oynayabileceğim hem de beni üniversiteye kadar idare edecek PC lazım. Rica etsem bir öneride bulunun. Şu bir ay içinde cidden bir PC istiyorum toplama olur, hazır kurulu olur fark etmez çok anlamıyorum ama yeni nesil oyunlarda en az 200 FPS verse yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart RAM işlemci sıfır, diğer parçalar 2. el ve uzay PC olarak toplayabilirsin. Harici zor.
Önerdiğim parçalar;
R3 3100(fiyatı 1000 civarıydı R5 2600 ile aynı fiyatta genelde),GTX 1050 TI-1060-RX 580 (RX 580 alırsanız WattMan riski çok fazla fakat 1060'dan daha iyi bir kart.)
Gigabyte A520 mk v2(bende kullandım öneririm iş görür)

10k bütçem var öğrenciyim. YKS'de var seneye. Hem böyle oyun oynayabileceğim hem de beni üniversiteye kadar idare edecek PC lazım. Rica etsem bir öneride bulunun. Şu bir ay içinde cidden bir PC istiyorum toplama olur, hazır kurulu olur fark etmez çok anlamıyorum ama yeni nesil oyunlarda en az 200 FPS verse yeter.

Yeni nesil oyunlarda RTX 4090 sistemler 200FPS alamıyor, uğurcan arkadaşın tavsiye ettiği şekilde R5 2600 GTX 1050 Ti GTX 1060 gibi bir sistem 2.el olarak toplayabilirsin ama yeni nesil oyunlarda FPS ve grafik bandında gözün çok da yukarılarda olmasın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı