RX 6650 XT ekran kartı var 5600 düşündüm. Ama gelen yeni modlar da kasma oluyor Max 10 bin TL işlemci. Bir de anakart.

MSI MPG B550 GAMING PLUS AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe![]()
AMD Ryzen 7 5800X Sekiz Çekirdek 3.80 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 7 5800X Sekiz Çekirdek 3.80 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 5800X Sekiz Çekirdek 3.80 GHz İşlemci özelliklerini incele, 7.098,84 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçe azıcık artarsa gayet güzel ürünler.
5600 yeterli olacaktır, fakat PUBG Mobile'nin o kadar çok tüketeceğini düşünmüyorum.
Bütçe azıcık artarsa demişsiniz neredeyse iki katı.
İki kartı derken? Tutar bu şekilde 10.685, 92 TL 10 bin lira veren üzerine bir 700 TL daha ekleyebilir merak etme.
Pubg mobilde nasıl oynuyor musun?Bende 5600 var çok memnunum ekran kartım 1660 Super darboğaz falan olmuyor tek sıkıntısı biraz ısınıyor ama kule tipi veya sıvı soğutma ile mükemmel çalışır diye düşünüyorum.
5600 yaklaşık 3.700 TL civarlarında hocam. PUBG Mobile için sizce de 10 bin liralık işlemci gereksiz olmaz mı?
Adamın sadece PUBG Mobile oynayacağını nereden biliyorsun dostum? Belki bir anda RDR2 oynayacak ya da daha da sistem gereksinimi isteyen bir oyun bütçesi 5 bin olsa bende 5600 ve en uygun anakartı önerebilirdim ne kadar ekmek o kadar köfte misali.
R5 2600 ile rdr2 yi oynadım bitirdim sıfır kasma, oyun envanteri 5000 binden fazla zaten de, pubg mobile 5600x kullanan arkadaşım var yeni gelen modlar da kasıyor sorun bu sadeceAdamın sadece PUBG Mobile oynayacağını nereden biliyorsun dostum? Belki bir anda RDR2 oynayacak ya da daha da sistem gereksinimi isteyen bir oyun bütçesi 5 bin olsa bende 5600 ve en uygun anakartı önerebilirdim ne kadar ekmek o kadar köfte misali.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.