10 bin TL'ye R5 5600 sistem alınır mı?

Bütçe
15-16bin tl
Arkadaşlar, sistemde her şey sıfır kutulu garantili. Ekran kartı olarak kendim RX 6600 takacağım. PSU, kasa ya da başka bileşenlerden uyumsuz olmaz dediğiniz bir konu var mı?

İlandaki kasaya o kadar para vermene gerek yok. Bir alt modeli yeterli olur diye düşünüyorum.

M.2

RAM olarak bunu al. İlandaki RAM'ler kalitesiz.

Tek tek sıfır parçalar 12.018 TL yapıyor.

M.2

RAM olarak bunu al. İlandaki RAM'ler kalitesiz.

Tek tek sıfır parçalar 12.018 TL yapıyor.

Evet tek tek alınca daha pahalıya geldiğini, sistemin fiyat olarak avantajlı olduğunu biliyorum. Aslında sorum, parçalar uyumlu mu PSU kaliteli mi yeterli mi?

Evet tek tek alınca daha pahalıya geldiğini, sistemin fiyat olarak avantajlı olduğunu biliyorum. Aslında sorum, parçalar uyumlu mu PSU kaliteli mi yeterli mi?

PSU yeterli, parçalarda uyumlu. İlandakiler sıfırsa neden 2K daha aşağıya satıyor? 2K farkı şöyle düşün. Onun kullandığı RAM kalitesiz. Kasayı şart değilse aynısını almana gerek yok. Attığım diğer model bir düşüğü.

Arkadaşlar, sistemde her şey sıfır kutulu garantili. Ekran kartı olarak kendim RX 6600 takacağım. PSU, kasa ya da başka bileşenlerden uyumsuz olmaz dediğiniz bir konu var mı?

Mantıksız olur hocam onun yerine bir yandan para biriktirip bir yandan araştırın daha iyisi düşer elbet.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı