mehmetaba Decapat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 396 Çözümler 1 8 Ağustos 2024 #1 Neredeyse 10 dakikada bir mavi ekran alıyorum, çok can sıkıcı. Minidump paylaşsam bakabilecek var mı acaba?
Neredeyse 10 dakikada bir mavi ekran alıyorum, çok can sıkıcı. Minidump paylaşsam bakabilecek var mı acaba?
Jellyel7 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 1.996 Makaleler 4 Çözümler 35 8 Ağustos 2024 #31 mehmetaba dedi: Evet Genişletmek için tıkla... Minidump dosyani at bakalım. Artı 0 Eksi
G gurkan67 Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 551 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #32 mehmetaba dedi: Neredeyse 10 dakikada bir mavi ekran alıyorum, çok can sıkıcı. Minidump paylaşsam bakabilecek var mı acaba? Genişletmek için tıkla... RAM kontrollerini yap. Artı 0 Eksi
mehmetaba dedi: Neredeyse 10 dakikada bir mavi ekran alıyorum, çok can sıkıcı. Minidump paylaşsam bakabilecek var mı acaba? Genişletmek için tıkla... RAM kontrollerini yap.
KS KS mehmetaba Decapat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 396 Çözümler 1 8 Ağustos 2024 #33 Jellyel7 dedi: Minidump dosyani at bakalım. Genişletmek için tıkla... Yeni klasör.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Sizi de uğraştırdım geceden beri Artı 0 Eksi
Jellyel7 dedi: Minidump dosyani at bakalım. Genişletmek için tıkla... Yeni klasör.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Sizi de uğraştırdım geceden beri
Jellyel7 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 1.996 Makaleler 4 Çözümler 35 8 Ağustos 2024 #34 mehmetaba dedi: Yeni klasör.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Sizi de uğraştırdım geceden beri Genişletmek için tıkla... Önemli bir verin yoksa temiz kurulum dener misin? Artı 0 Eksi
mehmetaba dedi: Yeni klasör.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Sizi de uğraştırdım geceden beri Genişletmek için tıkla... Önemli bir verin yoksa temiz kurulum dener misin?
KS KS mehmetaba Decapat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 396 Çözümler 1 8 Ağustos 2024 #35 Jellyel7 dedi: Önemli bir verin yoksa temiz kurulum dener misin? Genişletmek için tıkla... Tabii deniyorum sonucu yazarım. @Jellyel7 USB ile temiz kurulum yaptım hala mavi ekran vermeye devam ediyor sorun işlemcide sanırım. Son düzenleme: 8 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
Jellyel7 dedi: Önemli bir verin yoksa temiz kurulum dener misin? Genişletmek için tıkla... Tabii deniyorum sonucu yazarım. @Jellyel7 USB ile temiz kurulum yaptım hala mavi ekran vermeye devam ediyor sorun işlemcide sanırım.
Jellyel7 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 1.996 Makaleler 4 Çözümler 35 8 Ağustos 2024 #36 mehmetaba dedi: Tabii deniyorum sonucu yazarım. @Jellyel7 USB ile temiz kurulum yaptım hala mavi ekran vermeye devam ediyor sorun işlemcide sanırım. Genişletmek için tıkla... Yeni dosyani at. Artı 0 Eksi
mehmetaba dedi: Tabii deniyorum sonucu yazarım. @Jellyel7 USB ile temiz kurulum yaptım hala mavi ekran vermeye devam ediyor sorun işlemcide sanırım. Genişletmek için tıkla... Yeni dosyani at.
KS KS mehmetaba Decapat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 396 Çözümler 1 8 Ağustos 2024 #37 Jellyel7 dedi: Yeni dosyani at. Genişletmek için tıkla... Yeni klasör.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Artı 0 Eksi
Jellyel7 dedi: Yeni dosyani at. Genişletmek için tıkla... Yeni klasör.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
Jellyel7 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 1.996 Makaleler 4 Çözümler 35 8 Ağustos 2024 #38 mehmetaba dedi: Yeni klasör.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Chrome kaldır. Disk testi yap. Memtest86 yap. Artı 0 Eksi
mehmetaba dedi: Yeni klasör.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Chrome kaldır. Disk testi yap. Memtest86 yap.
KS KS mehmetaba Decapat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 396 Çözümler 1 8 Ağustos 2024 #39 Jellyel7 dedi: Chrome kaldır. Disk testi yap. Memtest86 yap. Genişletmek için tıkla... Tamamdır yapıyorum hepsini. @Jellyel7 Memtest86 testince CPU'yu test ederken bir anda 10000'in üzerinde error bulundu ve testi yarıda kesti. Son düzenleme: 8 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
Jellyel7 dedi: Chrome kaldır. Disk testi yap. Memtest86 yap. Genişletmek için tıkla... Tamamdır yapıyorum hepsini. @Jellyel7 Memtest86 testince CPU'yu test ederken bir anda 10000'in üzerinde error bulundu ve testi yarıda kesti.
Jellyel7 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 1.996 Makaleler 4 Çözümler 35 8 Ağustos 2024 #40 mehmetaba dedi: Tamamdır yapıyorum hepsini. @Jellyel7 Memtest86 testince CPU'yu test ederken bir anda 10000'in üzerinde error bulundu ve testi yarıda kesti. Genişletmek için tıkla... Ram sorunlu. Artı 0 Eksi
mehmetaba dedi: Tamamdır yapıyorum hepsini. @Jellyel7 Memtest86 testince CPU'yu test ederken bir anda 10000'in üzerinde error bulundu ve testi yarıda kesti. Genişletmek için tıkla... Ram sorunlu.