mehmetaba Decapat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 396 Çözümler 1 8 Ağustos 2024 #1 Neredeyse 10 dakikada bir mavi ekran alıyorum, çok can sıkıcı. Minidump paylaşsam bakabilecek var mı acaba?
Neredeyse 10 dakikada bir mavi ekran alıyorum, çok can sıkıcı. Minidump paylaşsam bakabilecek var mı acaba?
KS KS mehmetaba Decapat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 396 Çözümler 1 8 Ağustos 2024 #51 Jellyel7 dedi: Prime95 testinde hata almışsın, Memtest86 da CPU testinde error almışsın. Evet işlemciden dolayı. Ama emin olmak için başka islemciyle dene. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan CPU ile ilgili çoğu ayarı kapadım Turbo Boost vb ekran kartını da taktım 1 saattir bir sorun yok umarım böyle devam eder. Artı 0 Eksi
Jellyel7 dedi: Prime95 testinde hata almışsın, Memtest86 da CPU testinde error almışsın. Evet işlemciden dolayı. Ama emin olmak için başka islemciyle dene. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan CPU ile ilgili çoğu ayarı kapadım Turbo Boost vb ekran kartını da taktım 1 saattir bir sorun yok umarım böyle devam eder.