10 derece için kasa değiştirilmeli mi?

Dart_Maul

Hectopat
Selamlar, başlıkta belirtmiş üzere olduğum gibi sorum bu yönde. Benim işlemcim R5 2600X ve bu işlemci çok ısınıyor, normal oyunlarda bile 76'nın altına inmiyor bazı oyunlarda ise( fernbus, Rocket League, CS:GO) 80'nin altını inmiyor. Yakın dönemde fark ettiğim bir şey vardı oda kasanın kapağını açınca 10 derece yaklaşık bir ısı düşüşü algıladım. Sizce bu 10 derecelik ısı düşüşü için kasamı değiştirmeli miyim? Eğer cevabınız evet ise o güzel vaktinizden biraz çalarak bana kasa önerir misiniz? Bütçe maksimum 400 TL (maalesef) teşekkür ederim. İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı da ısınıyor mu? Eğer ekran kartı ısısı normal ise yalnızca işlemci fanını değiştirin. Ayrıca kasa kapağını açmak kasanın daha hızlı tozlanmasına neden olmakta. Ve yine mümkünse kasayı yerden yüksek bir yere koyun, zira yerde daha hızlı toz toplar.

Kanka model verirsen daha iyi olur?

Pahalıya kasa alma olayının sebebi ileriye dönük olması, büyük olması, toz filtresi (leri) vb.
yani kasa modeli söyle ona göre yardımcı olalım.
Belki de kasan iyi, ya da kötü olsa da hava Flow'u iyi, yani ısıtmıyor kasayı.
O zaman soğutucu alırsın.

400 liralık bir ürün alacağınıza para birikene kadar eğer ki açık kullanmak rahatsız etmiyorsa açık kullanın. Yine de öneri isterseniz XPG İnvader oldukça 450 lira civarına bulunabiliyor kimi dönemler. Tavsiye ederim.

Teşekkürler destekleriniz için. Sadece işlemcim ısınıyor dediğim gibi kasa kapağı açınca işlemcinin derecesi 10 derece daha serin çalışıyor kasanın modeli Everest ama tam halini maalesef hatırlamıyorum oyuncu kasası ve 2015'de alındı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı