10 dolar için inşaatta 8 saat çalışmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Birinin deneyimine "İşçiler bunu hep yapıyor, sadece bir gün yapmak mı battı?" yazıyorsun ve bana mı duyar diyorsun? Bu kadar mı boş kafanın içindeki et parçası?


Bencede yürüyüp gidersin, ikimizde seviniriz.
Yaktın ortalığı :D
1596557205179.png
 
Kesin dünya adminleri kuralları öğrendiğiniz için size hayatı öğretmeye çalıştı.
 
Abi çok iyi bence. 8 saat çalışıyorsun birde. Keşke böyle işim olsa.
 
Lütfen bu işlere kafanı yorma, gidip "Epic Games yükselişe geçti." diye konu vesaire aç.

Büyük ihtimal çok eskiden açtığım konumu işçilik konusuna örnek veriyorsun. Yaşın 9 falan mı ne? Birde bunu diyen birinin büyük ihtimal Steam hesabı yok ama neyse. Bu arada yürüyüp gitmiyor muydun? Karar mı değiştirdin?
 
Bugün hayatımın en zor gününü yaşadım şu an bu cümleleri yazarken ellerim acıyor o derece. Babamın yönettiği inşaata bir usta oğlunu getirmiş babamda bu çocuğu para vereceğimize oğluma veriyim mantığıyla bir anlık bir karar alıp çocuğu işten çıkarmış ve sonucunda benim işi denememi söyledi. Sabah 7 sularında bizi alacak adamı bekledik araba geldi araba torostu ve inanılmaz küçüktü arabaya binmek aşırı eziyetliydi neyse inşaata ulaştık kendime 30 gün boyunca dayanmamı söyledim 30 gün sonunda ise kurtulacaktım iş başlayınca yavaş yavaş zorlaştı her şey, bir arkadaş harçı hazırlıyor ve ben de ustalara el arabası ile harcı götürüyorum ilk başlarda keyifliydim saat 12'ye doğru gelmeye başlayınca inanılmaz yoruldum ve tüm gün bipolar bozukluğumu hissettim yani işte kalkmak veya hemen ayrılmak arasında sık sık gidip geliyordum artık hedefim 1 haftaydı çünkü inanılmaz zor arkadaşlar böyle bir şey yok yani, neyse öğle yemeğini yedik ve bana ağırlık çöktü hiçbir şey yapasım yok ölü gibi arabaya kireç atıp götürüyorum tek sorun bu da değil maalesef, bir ustanın yanındayım sürekli elinde tuttuğu şeye kürekle harç atıyordum çünkü o yüksekteydi inmemek için bana harç attırıyordu elimi de 2 metre havaya kaldırıyordum bu arada. Arkadaşlar hayatımda ilk kez çalışıyorum ve ölüp ölüp dirildim, daha demin eve gelince konuştuk bunları ama annem ve babam bir kez daha gitmem konusunda aşırı ısrarcı onları hiç üzmek istemiyorum ama işkence çekiyorum, bu arada çok korkuyorum çünkü tekrardan yaşayacağım her şeyi. 10 dolar ne alaka derseniz bugün Online mağazamda ben yatarken 10 dolarlık bir satış olmuş sabah gördüm ve kahkaha attım çünkü şimdi işe gideceğim ve o parayı 8 saatte kazanacağım, aslında ailem para için göndermiyor gerçek hayatı görmem için gönderiyor ama gördüm artık.

Hocam ben ilk gittiğimde işe aşırı heyecanlıydım kendi ısrarımla gittim siz biraz geç gittiniz sanırım ben ilk 6. sınıfta yani bundan 4-5 yıl evvel gittim işe siz ilk gün diye hamlamışsınız deyim yerindeyse gün geçtikçe alışır işe gitmeye can atarsınız ama patrona deyin 10$ anlaşın ama parayı 30 gün sonra alın bir 50TL daha fazla kazanırsınız malum kur çok iyi.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı