3 tane 64 GB USB bellek var bende. Hepsine aynı veriyi kopyalasam nasıl olur? İnternetim çok hızlı değil. Bulut biraz geride kalıyor gibi.
3 tane USB bellekte saklamak mantıklı bir şey mi? Güvenlik açısından garantiye oynamak istiyorum. Üçü de aynı anda bozulacak şart yok diye düşünüyorum. Düşünceniz nedir?
3 tane 64 GB USB bellek var bende. Hepsine aynı veriyi kopyalasam nasıl olur? İnternetim çok hızlı değil. Bulut biraz geride kalıyor gibi.
3 tane USB bellekte saklamak mantıklı bir şey mi? Güvenlik açısından garantiye oynamak istiyorum. Üçü de aynı anda bozulacak şart yok diye düşünüyorum. Düşünceniz nedir?
3 taneye birden yazmaya gerek var mı? Windows 10-11 olmayan PC de kalmadığına göre usb leri bitlocker benzeri bir araçla sadece kendi bileceğiniz bir şifreyle şifreleyip saklayabilirsiniz, bulan da okuyamaz ancak illa kullanırım derse de format atar içini görmeden usb ye çöker
BitLocker'dan flashı şifrelemenizi tavsiye ederim. Kolay kolay düşüp parçalanmadığı sürece bozulacağını zannetmiyorum. Burada USB flashın kalitesi ve markasıda önemli tabii ki de.