10 günde Fizik ve Almanca dersleri nasıl halledilebilir?

ömer1201

Picopat
Daha fazla  
10. sınıfım fizikle Almanca'dan 70 almam lazım, öneriniz nedir? Fizikten sadece optik konusu var 10 günüm var günde kaç saat çalışmam lazım? Bir de Almanca'dan cümle çeviremiyorum, öneri verir misiniz?

Almanca için bana göre en iyi yol video izlemek (Türkçe sınav çalışması değil, altyazıyla birlikte konuyla ilgili Almanca video).
Optik biraz zor konu ama sınav çok zor değilse ve 10 gün süren varsa rahat hallolur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Almanca için bana göre en iyi yol video izlemek (Türkçe sınav çalışması değil, altyazıyla birlikte konuyla ilgili Almanca video)
Optik biraz zor konu ama sınav çok zor değilse ve 10 gün süren varsa rahat hallolur.

Ya her derse 5 günüm var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Almanca abartılacak şekilde zor değil. İlk önce kelime ezberi yapın. Hatta kelime listesini ChatGPT'ye atıp bu kelimeleri bana rastgele şekilde tek tek sor dersen guzel bir alıştırma yaparsın. Gramer için de 2-3 saat ayırsan yeter. Fizikte ise ben 11. sınıfım ve optik konusunu çok hatırlamıyorum açıkçası. Ama her gün 1 saat çalışılarak halledilebilir diye tahmin ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı