10 gündür açmadığım bilgisayarda mouse ve klavye çalışmıyor

Daha fazla  
10 gündür kasayı acmıyordum, çalıştırdım bugün açıldı sorunsuz. Sonra LoL güncellemesini yaptım, o sırada ekran kartı güncellemesi de gelmişti. Onu da yapıyordum, GeForce'dan o yapılırken laptopa bakıyordum. Kafamı çevirdim, tekrar kasaya ekran yok. Klavye mouse yok tepki yok, ben de RAM'leri çıkarıp taktım. Güç kablosunu çıkardım, biraz bekledim tekrar denedim olmadı. Acaba sorun nedir?

10 gündür kasayı acmıyordum, çalıştırdım bugün açıldı sorunsuz. Sonra LoL güncellemesini yaptım, o sırada ekran kartı güncellemesi de gelmişti. Onu da yapıyordum, GeForce'dan o yapılırken laptopa bakıyordum. Kafamı çevirdim, tekrar kasaya ekran yok. Klavye mouse yok tepki yok, ben de RAM'leri çıkarıp taktım. Güç kablosunu çıkardım, biraz bekledim tekrar denedim olmadı. Acaba sorun nedir?
Sistem açılmıyor mu hocam?

Sistem açılıyor mu belki klafye mouse bozulmuştur onları test edin bir de.

Eğer ekran kartı driver yüklemesi yaparken aniden gittiyse büyük ihtimalle driveri düzgün yükleyemedi eğer sisteminiz açılıyorsa ekran kartı sürücüsünü kaldirip tekrar kurmayı deneyin baktınız olmuyor format atmaktan başka çareniz kalmıyor eğer bundan kaynaklanıyor ise format sonrası düzelecektir ekran kartı hasar aldıysa bı teknik servise göndermekten başka çareniz yok maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı